2777
2789
قدش بعد پریودی رشد کرد؟

بله حدود ۱۵سات ،الانم جای رشد داره به نظرم

تا دبیرستان دخترا قد می کشن معمولا

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

خواهر زاده منم ۱۰ سالش در اومده واقعا باورم نمیشه  

آخه خیلی بچس وکوچولو 🥹

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدش دقیق ۱۵۰ هست توفکرم ببرمش نکنه کوتاه بمونه

ماشاءالله قد بلند میشه

واسه دختر منم قدش همین بود

پریود تو سال اول و دوم نامنظمه ۳چهار ماه یک بار میشن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
اگر هنوز پریود نشده جا داره بره بالادختر اولی من ۱۵۲ بود پریود شد الان ۱۶۱ هست با ویتامین و اینکه اگ ...

نه پریود نشده هنوز....دقیق ده سال ونیم با قد ۱۵۰ اما سینه هاش قشنگ از رولباس پیداست نیم تنه بهش دادم میپوشه  ..جهش قدی اونچنانی نداشته آخه میترسم ببرم دکتر آمپول بده عوارض داشته باشه اونموقع شوهرم ولم نمیکنه 

عزیزم انقدر حساس نباش

من خواهر دکتر غدد هست 

بجای این چیزا بهش یاد بدین بهداشت رو رعایت کنه 

حتما دفعه اول خودت براش شیو کن دفعات بعد بگو خودش جلوی شما شیو کنه تا یاد بگیره مخصوصا ناحیه تناسلیش 

برای دختر این سن بهترین گزینه فعلا ژیلت هست نه لیزر مناسبه و نه اپلاسیون 

دیگه الان زود ب بلوغ میرسن 

دختر دوستم ۱۱ سالشه پریود میشه 

فقط هیکلش درشت 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭
نه پریود نشده هنوز....دقیق ده سال ونیم با قد ۱۵۰ اما سینه هاش قشنگ از رولباس پیداست نیم تنه بهش دادم ...

از وقتی سینه در میاد یک سال و نیم بعد تقریبا پریود میشن 

دکتر غدد ببر اما هورمون نزن براش 

حجامت خیلی کمک میکنه برای رشد قد خصوصا حجامت قد من دخترم این دو سال بردم تاثیرش رو دیدم 

هر روز تخم مرغ بده بهش حتما ورزش بفرستش پروتئین و سبزیجات و میوه تازه و کلسیم هر روز بده اینها رو دکتر غدد ب من گفت 

ویتامین د و کلسیم باید تو بدنش کافی باشه 

زینگ رو بعد بلوغ بهش بده الان هر سه ماه یک بار 

فعلا امضا ندارم
نه پریود نشده هنوز....دقیق ده سال ونیم با قد ۱۵۰ اما سینه هاش قشنگ از رولباس پیداست نیم تنه بهش دادم ...

منم شوهرم کلا مخالف دستکاری بدنه اونم هورمون ها که تاثیر زیادی رو بدن دارن ، واسه پسرم ریزه میزه است ۱۸سالشه

۱۴سالگی گفتم ببرم جهش رشدی نداشته،گفت حق نداری ، ژنتیکی ما تا ۲۰سال رشد میکنیم و ...

بزار روال طبیعی پیش بره

الان پسرم ۱۷۰قدشه

ولی خب خودم به چشم دیدم عمو،پسر عمو پسر عمه اش تو ۱۶سالگی خیلی ریز و قلمی بودن بعد سربازی نرمال شدن

منم شوهرم کلا مخالف دستکاری بدنه اونم هورمون ها که تاثیر زیادی رو بدن دارن ، واسه پسرم ریزه میزه است ...

اره شوهر منم خیلی مخالفه هی میگه دست توکار خدا نبر یه چی بشه به بچه  ازچشم تومیبینم اصلا نمیزاره