2777
2789

موهام خوشگل کردم امروز داداشم رفت سر کار رو مبل بودم پسر عموم با دادشش اومد گفتم آرش خونه نیست یکم گذشت یکم خوراکی آوردم خورد حرف زدیم بعد یک دفعه پسر عمو کوچیکم وقتی داداشش رفت ماشین بیاره که برن ۱۷/۱۸سالشه گفت کمد ریختی پاین تهش با این میری لباس دیگه نداری اخی بیا هودی منو بپوش گفتم خفشو خیلی هم قشنگه

عکس لباس میزارم

دانشجو❤️👩‍⚕️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس اومد لایکم کن

این لباس از دامنش  حالت کراپ طور داره جداست دامنش قرمز ماهیه چون تا بالا چاک داره روم نمیشه بپوشم راحت نیستم حالا یه شلوار مشکی دارم نگین داره اون بپوشم ولی زاپ داره رو زانوش بد میشه ؟

دانشجو❤️👩‍⚕️
این لباس از دامنش حالت کراپ طور داره جداست دامنش قرمز ماهیه چون تا بالا چاک داره روم نمیشه بپوشم را ...

اره جالب نمیشه زیادی شلوغ میشه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★