2777
2789
عنوان

بچه جاریمم دو ماه دیگه به دنیا میاد من هنپز اندر خم یک کوچه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 34 پست
شما هم تنبلی تخمدان داشتی

بله تنبلی شدید کلی پریودیام عقب میوفتاد حتی آی یو آی هم کردم جواب نگرفتم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاملا درکت میکنم چون خودمم تا پارسال توی همین حال بودم اما واقعا بارداری من معجزه بود معجزه ای که ...

چرا معجزه بود؟ مگه شرایطت چجوری بود؟

برای منم میشه دعا کنی گلم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

از امام رضا نگو ک وقتی اسمش میاد اشکم تو چشمام جمع میشه زورکی خودمو میگیرم چندبار رفتم پابوسش چقد ال ...

انشالله عزیزم برات دعا میکنم حتما  ولی ناامید نباش منم شوهرمو تو بدترین روزای زندگیم پیدا کردم 

خسته ام از جنگ با زندگی

الهی خیلی زود مادر بشی گلممنم یک ساله اقدامم، فعلا دستای منم خالیه! نمیدونم،شاید دستام پره و خودم خب ...

اره حستو کامل میفهمم بعد یکی ک میشناسم چقدر دختر بدیه چقدر ظلم کرده بچه دار شده تو دلم میگم خدا یعنی منو کمتر از اون دیدی به اون دادی ب من ندادی 

بعد تازگیا از جمع ها فراری شدم به بهونه های مختلف دلم نمیخاد برم تو جمع

خسته ام از جنگ با زندگی

سلام دوستای قشنگم صبحتون به خیر و شادی .

چند تا کار بود ک من تو ماه آخر اقدام انجام دادم و همون مته باردار شدم (۹ ماه اقدام بودم ).

اول اینکه ادویه گرم اسیاب نشده از عطاری بگیرین اسیاب کنید و باهاش حلوا درست کنید و بخورید .

باذکش گرم شکم‌ خیلی خوبه خیلی راحت خودتون هم میتونید انجام بدید. 

هر شب زیر شکمتون رو با  روغن گرم ماساژ بدین .

من ماه آخر لتروزول و آمپول آزاد سازی تخمک زدم .

ختم ۶۰دمرتبه سوره یاسین هدیه به امام جواد  کردم و تو ۱۰ روز خوندم (هنوز ختم تموم نشده باردار شدم).

توسل کردم به قمر منیر بنی هاشم به حضرت زهرا قسمش دادم و خداروشکر الان دخترم ۳۰ ماهشه.و وقتی هنوز نمیدونستم باردارم مسابقه دو و چند ورزش دیگه شرکت کردم و خداروشکر اتفاقی برا نی نی نیوفتاد.

ان شالله این ماه آخرین ماه انتظارتان باشه و با عکس بی بی چک مثبت ما رو هم خوشحال کنید

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
چرا معجزه بود؟ مگه شرایطت چجوری بود؟برای منم میشه دعا کنی گلم؟

چون تنبلی تخمدان شدید داشتم حتی با دارو هم فولیکول بالغ نداشتم آی یو آی کردم جواب نداد نزدیک سه سال تلاش کردم از طب سنتی و بادکش و.. بگیر تا هر دکتری که میگفتن خوبه 

غافل از اینکه خدا برنامه بهتری برام چیده تازه این وسط  یه سقط هم داشتم که دیگه افسرده تر از قبل شدم 

حتما اگر لایق باشم براتون دعا میکنم 🌹

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
اره حستو کامل میفهمم بعد یکی ک میشناسم چقدر دختر بدیه چقدر ظلم کرده بچه دار شده تو دلم میگم خدا یعنی ...

اصلا به قضیه اینجوری نگاه نکن، گاهی بچه میشه بلای جون پدر و مادر! خیلیا وقتی بچه دار شدن نمیدونستن که قراره داغشو ببینن! پس اصلا نگو فلانی خوبه یا بده!

من ناراحتیم از جنس دیگه ایه، از اینکه توی 22 سالگی به عشق بچه تن به ازدواج با مردی دادم که اصلا دوسش نداشتم، بعدش جدا شدمو تا 28 سالگی ازدواجم به تعویق افتاد، وقتی هم که ازدواج کردم یک ساله اول جلوگیری نداشتم ولی حامله نشدم، بعدم دو سال مجبور شدم جلوگیری کنم و الان دوباره یک سال اقدامم و خبری نیست! من در اصل 10 ساله بچه میخوام و ازش محرومم! دلم میخواست اختلاف سنیم با بچم کم باشه دلم میخواست 4 تا بچه داشته باشم حداقل ولی الان حتی نمیدونم یدونش نصیبم میشه یا نه! از سوالایی که ازم میپرسن درمورد بچه کلافم، از اینکه میشینن منو نصیحت میکنن که زودتر بچه بیارم وقتی نمیدونن دردم چیه کلافم

از اینکه شوهرم توی مراحل درمان همراهی نمیکنه کلافم از اینکه همش با خودم فکر کنم نکنه بچه واقعا به صلاحم نیست در حالی که خیلی بچه دوس دارم کلافم...

چون تنبلی تخمدان شدید داشتم حتی با دارو هم فولیکول بالغ نداشتم آی یو آی کردم جواب نداد نزدیک سه سال ...

خداروشکر عزیزم

منم فعلا دارم دارو مصرف میکنم تا ببینم بعد خدا چی میخواد

خداروشکر عزیزممنم فعلا دارم دارو مصرف میکنم تا ببینم بعد خدا چی میخواد

ان شاءالله که به زودی نتیجه بگیرین و مامان بشین