2777
2789

تازگیا حجم پریودمم کم شده و چهار روزه شده خیلی قلبم به درد اومده چرا خدا دستای منو خالی گذاشته چشم انتظار بودن چقدر سخته خدایا چی میشه منم ببینیییییییی

خسته ام از جنگ با زندگی

انشالله خیلی زود دامن شماهم سبز میشه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ماه اخری که پریود شدم خیلی حجم خونم کم بود و نگران بودم بد به دلت راه نده ان شالله مثبت میشی چند وقته اقدامی دکتر میری ؟ اگه تنبلی داری متفورمین خیلی داروی خوبیه به دکتر بگو بهت بده

منم ۳۵سالمه تمام دخترای فامیل چ اونی ک یکی دوسال کوچیکتره چ  ۲۰ سال همه بچه دارن حالا یا بچه کوچیک یا بچه مدرسه ای و من هنوززززززز مجردم 

چند وقت پیش عقد دختر همسایه مون بود مادرپسره ۳۷سالش بود و من ۳۵💔😔😭😭😭😭

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

منم ۳۵سالمه تمام دخترای فامیل چ اونی ک یکی دوسال کوچیکتره چ ۲۰ سال همه بچه دارن حالا یا بچه کوچیک ی ...

زینب جان. خیلی خوب درکت میکنم. لعنت به فرهنگ آشغال ایران مخصوصا شهرهای کوچک. که دخترا از ترس مجرد موندن باید با از همه آرزوهاشون دست بکشم و شوهر کنند. منم وضع شمارو داشتم سنم رفته بود بالا  متاسفانه مادرم بلد نبود خواستگار جذب کنه. البته خودمم بلد نبودم   آخرشم یه ازدواج نه چندان خوب داشتم. الان مثلا با شوهرداری و بچه داری چه کلی به سرم زدم  بارها شوهرم آزارم داد. خدا لعنتش کنه. تازه من زبونم درازه حرفارو جواب میدم  اگه مظلوم بودم چی؟

منم ماه اخری که پریود شدم خیلی حجم خونم کم بود و نگران بودم بد به دلت راه نده ان شالله مثبت میشی چند ...

اره یک ساله متفورمین دارم میخورم اصلا اثر نداره

خسته ام از جنگ با زندگی

منم ۳۵سالمه تمام دخترای فامیل چ اونی ک یکی دوسال کوچیکتره چ ۲۰ سال همه بچه دارن حالا یا بچه کوچیک ی ...

ابجی از امام رضا بخواه به جوادش قسمش بده منم ازدواجم سخت بود چقدر راز و نیاز کردم الانم در به در دنبال بچه ام انشالله بخت خوب نصیبت بشه

خسته ام از جنگ با زندگی

من کاملا درکت میکنم چون خودمم تا پارسال توی همین حال بودم اما واقعا بارداری من معجزه بود معجزه ای که هنوز خودمم باورم نمیشه مطمئن باش خدا به وقتش یه نی نی ناز و قشنگ بهت میده میدونم الان چقدر نا امیدی اما صبر کن و در کنار صبوری تلاش کن برای درمان با توکل بر خدا 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
ابجی از امام رضا بخواه به جوادش قسمش بده منم ازدواجم سخت بود چقدر راز و نیاز کردم الانم در به در دنب ...

از امام رضا نگو ک وقتی اسمش میاد اشکم تو چشمام جمع میشه زورکی خودمو میگیرم 

چندبار رفتم پابوسش چقد التماسش کردم چقد قسمش دادم هیچ ب هیچ انگاری رو سیاه تر از این حرفام حتی کربلا رفتم زیارت امام حسین و حضرت ابوالفضل 😔

شما برام از امام رضا بخواه ک ازدواج کنم و خوشبخت بشم تو همین ماه رجب شاید خدا نگاه ب دل شما کرد شاید ی دعای ی غریبه مستجاب شد  

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

الهی خیلی زود مادر بشی گلم

منم یک ساله اقدامم، فعلا دستای منم خالیه! نمیدونم،شاید دستام پره و خودم خبر ندارم! گاهی وقتی زندگی بعضیارو میبینم میگم شاید دوسم واقعا به صلاحمه که هنوز نشده! اما یوقتایی خیلی دلم میخواد

نود و پنج درصد دخترای فامیل که هم دوره من بودن الان بچه دارن! گاهی حس عجیبی بهم دست میده که دوستش ندارم این حس رو! دلم نمیخواد وقتی می بینم کسی نعمتی رو داره که من ازش محرومم،باعث ناراحتیم بشه! دوس دارم براش از تمام وجود خوشحال باشم،ولی چه کنم که گاهی دلم آتیش میگیره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم