2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 17307 بازدید | 308 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده جنگ شد باز؟

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

کاش میتونستم دقیقا اینجا بنویسم چه مرگمه .ممنون🙏

زرررررررت

خر خودتی جمع کن بساط ترحمتو

خیلی مشکلت حاد بدو برو روانشناس و مشاور

اینجا فضای تباد نظر راجب اراجیفت نیست

متاهل🩷🍃
یعنی واقعا تو مریضی روانی داری کله صبح ملتو عنترع خودت کردیروانی خودتو به یه دکتر نشون بده احمق

چرا فحش میدی؟مگه چه گناهی کردم تاپیک زدم؟دو تا کاربر بیشعور اومدن اینجا تاپیکامو به هم ربط میدن

یعنی واقعا تو مریضی روانی داری کله صبح ملتو عنترع خودت کردیروانی خودتو به یه دکتر نشون بده احمق

چرا فحش میدی؟مگه چه گناهی کردم تاپیک زدم؟دو تا کاربر بیشعور اومدن اینجا تاپیکامو به هم ربط میدن

نه خواهرشوهرم تماس داشته اما اون موش میدونه تو زندگیم ولی اون زنه چیزی جز خیانت به ذهنم نمیرسه

حالا بد به دلت راه نده.اگه همسرت مرد مومنی باشه و پاش لغزیده باشه ان شاءالله که توبه کرده.

اینکه میگن تجسس نکنید توی کار هم واسه همینه که اعصابمون خرد نشه.چون ممکنه طرف خطایی بکنه و پشیمون بشه و توبه کنه و بهتره ما ندونیم اون خطارو برای آرامش خودمون.

شما وظایفتو به عنوان یه خانوم انجام بده در قبال همسرت فقط بخاطر خداوند،و همه چیزرو به خود خداوند بسپار تا واست حلش کنه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

کاش میتونستم دقیقا اینجا بنویسم چه مرگمه .ممنون🙏

اینجا یه محیط ناشناسه 

در حد اینکه مردم بخان راهنماییتون کنن باید یه چن تا سوال عادی رو جواب بدید وگرنه هدفتون از تاپیک زدن میشه چی؟

چجوری باید راهنمایی کنن؟ اخرشم میشه مث الان. 

شما جواب سوالای اصلی رو نمیدید هی میگید واگذار به بالا واگذار به اونور ...

زرررررررتخر خودتی جمع کن بساط ترحمتوخیلی مشکلت حاد بدو برو روانشناس و مشاوراینجا فضای تباد نظر راجب ...

ترحم؟از ترحم شما که هیچوقت قرار نیست ببینمتون چی بهم میرسه؟میخوای اب و نونمو بدی یا پول بزنی به حسابم؟

زرررررررتخر خودتی جمع کن بساط ترحمتوخیلی مشکلت حاد بدو برو روانشناس و مشاوراینجا فضای تباد نظر راجب ...

ترحم؟از ترحم شما که هیچوقت قرار نیست ببینمتون چی بهم میرسه؟میخوای اب و نونمو بدی یا پول بزنی به حسابم؟

استار نمی‌خواستم اینو بگم  که بترسی یا هرچیز دیگه ای 

این چیزی رو که میگم برای خودما پیش اومده یکی از نزدیکان دست گذاشت روی قرآن و قسم دروغ خورد چند ماه بعد از اون زندگیش نابود شد 

قصدم این نیست که بگم زندگی شما نابود میشه

میگم مراقب باشید از خدا بخواید شمارو ببخشه

اینجا یه محیط ناشناسه در حد اینکه مردم بخان راهنماییتون کنن باید یه چن تا سوال عادی رو جواب بدید وگر ...

تقصیر خودمونه دیگه از ماست که برماست

چهارتا تاپیک اینجوریه بی محتوا رو پر بازدید میکنیم

دیگه بقیه فک میکنن اگ پر بازدید بشن بهشون کاپ عن میدن اوصکل و عنترمون میکنن

متاهل🩷🍃
ترحم؟از ترحم شما که هیچوقت قرار نیست ببینمتون چی بهم میرسه؟میخوای اب و نونمو بدی یا پول بزنی به حساب ...

پس بساط نالیدنتو جمع کن ببر پیش مشاور اصلا با چه اجازه ای برداشتی همراه من شوهرتو نصب کردی؟

متاهل🩷🍃