2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 16556 بازدید | 308 پست
اول مطمئن شو زود قضاوت نکرده باشی الان مثلا جاری من گوشیش مشکل داشت چندبار با گوشی برادرشوهرم با من ...

دقیقا منم با دختر عمم صمیمی هستیم گاهی وقتا که گوشی خودش شارژ نداره  با گوشی شوهرش به من زنگ میزنه شاید نزدیک یک ساعت باهم حرف میزنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با کسی روزی چند بار صحبت کرده قسم خورد که من اصلا با فلانی صحبت نمیکنم در صورتی که دوبارشو خودم پشت ...

این برنامه ک میگید فقط شماره میندازه اسم که ندارن 

شما شماره رو مگه میشناسید ؟؟خب شاید همکارش یا یکی از دوستاش باشه باهم طولانی حرف میزنن

نه اگه بهش بگم که برنامه نصب کردم که از خونه بیرونم میکنه ابرومو میبره فقط بهش گفتم میدونم داری چکار ...

بشین همین الآن زیارت عاشورا بخون بعدش بلافاصله دعای علقمه بعدش بلافاصله دعای معراج ( چون زیارت عاشورا آخراش سجده داره پریود نباشی بهتره ) 

بی سر و صدا خیلی تمیز و مجلسی رسوا میشه 

خوبه که بعد از زیارت عاشورا : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین بخون ( مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله ) بعد دعای علقمه ؛ بعد دعای معراج 

علقمه حصاریه که باعث میشه آدمای بد [[[ به طور کلی آدمای بد {{ جن و انس بد ؛؛؛ دشمن ؛ مزاحم == کلا چیزای منفی و منفور }} از شما دور بشن ]]]

دعای معراجم مثل علقمه س + دعای معراج ثواب ۴۰ هزار تا حج عمره ، هزارتا حج تمتع ، ۴۰ هزار تا ختم قرآن و غیره داره که یادم نیست

چرا سوءظن داری نسبت به همسرت؟مطمئنی اون شماره یه زن بوده؟اگه آره،مطمئنی حرف کاری نبوده و فقط عاشقونه ...

ایششش😐چرا انقد سوالای مسخره میپرسین بعضیا 

ی ادم احمق نیست ک بلا بندازه بجون خودش الکی 

حتما کاملا مطمین شده ک مطرحش میکنه 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤