2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 16419 بازدید | 308 پست

چقد کاراگاه بازی دراوردی طرف با خواهرش باید از ترس تو یواشکی صحبت کنه بعد قرآنم اوردی دست بزاره بگه با خواهرم صحبت نکردم؟ یجور گفتی گفتم خیانت کرده مچشو گرفتی بعد داری به مومن بودنشم توهین میکنی؟ انتظار داری توی تحفه رو گرفته با خونوادش قطع رابطه کنه؟ جای شوهرت بودم فورا طلاق خوب داره تحملت میکنه بیچاره مگه اسیر گرفتی؟

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا جوری وانمود کردین که انگار خیانت شده بهتون!و اینکه چرا شما باید انقدر عرصه رو تنگ کنین که برا ...

از کجا میدونی خیانت نیست؟مگه تو زندگی منی که بدونی کی عرصه رو به اون یکی تنگ کرده؟لطفا انقدر راحت دل نشکنین 

خب چرا جوری وانمود کردین که انگار خیانت شده بهتون!و اینکه چرا شما باید انقدر عرصه رو تنگ کنین که برا ...

از کجا میدونی خیانت نیست؟مگه تو زندگی منی که بدونی کی عرصه رو به اون یکی تنگ کرده؟لطفا انقدر راحت دل نشکنین 

فقط کسایی که دنبال دم بستن به من هستن .امیدوارم هیچکس جای الان من نباشه .فقط خودم میدونم چی به سرم ا ...

اره بهت خیانت کرده با خواهرش 😒

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

من الان نفرینت کردم؟چرا اول صبحی داری گناه منو میشوری؟مگه تو میدونی خواهر شوهر من کیه؟

هند جگر خواره؟

خواهر خودش

ما رو از کله سحر گرفتار کردی که چرا شوهرت با خواهرش حرف میزنه؟؟؟؟؟ بنظرم حقته شوهرت بهت دروغ بگه. ازت متنفر شدم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)