2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 14986 بازدید | 308 پست
فکر نمیکردم دست بذاره رو قران اونم به دروغ

اینکه دست گذاشته رو قرآن که خیلی خوبه. یعنی ازت میترسه و نمیخواد برملا شه. توام لطفا ساده نباش. نزار روتون توی روی هم باز شه. بگرد اون زنه رو یواشکی پیدا کن اگر شوهر داره به شوهرش بگو اگر نداره به پدرش.

بگو پرینت شماره زنه رو بگیرن تا متوجه خیانت زنه هم بشن. 

الان هم به شوهرت بگو حلالم کن بهت شک کردم و قضیه رو ماسمالی کن ولی پیگیر باش. اگر قصدت طلاق نیست فقط با سیاست پیش برو

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کدومشو انجام دادی؟ کدومش بهتره

هیچکدوم رو برای این مسائل انجام ندادم

اما تو گوشی خودم داشتم برای مکالماتی که مهم بود باید نوت می‌گرفتم و یادداشت میکردم

اپلیکیشن همراه من و ایرانسل منم که خب اکثرا استفاده میکنن قابلیت گرفتن پرینت تماس هارو تا سه ماه داره

منم قصدم طلاق نیست حالمم بد میشه حقیقت رو بفهمم

بنظرم حقته بفهمی کدوم زنی داره زندگیتو خراب میکنه. ممکنه دوست صمیمی یا اقوام نزدیک باشه. باید پیداش کنی. همراه با برادر یا پدرت برو پیش زنه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
تماس

چرا سوءظن داری نسبت به همسرت؟مطمئنی اون شماره یه زن بوده؟اگه آره،مطمئنی حرف کاری نبوده و فقط عاشقونه بوده؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲