2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 93 پست
خیلی کثافته برادر شوهرت و اون زنهتو روی برادر شوهرت نگاه نکن ، مرتیکه عوضییه جوری از طریق یه غریبه ج ...

کثیف تر از برادرشوهره اون زنه ست که به همجنس خودش رحم نکرده من کمتر مردی دیدم که با زن متاهل وارد رابطه بشه مثل برادرشوهر اسی ولی خیلی از زن هایی رو دیدم که وارد زندگی مرد متاهل شدن 

متاهل

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کثیف تر از برادرشوهره اون زنه ست که به همجنس خودش رحم نکرده من کمتر مردی دیدم که با زن متاهل وارد را ...

بنظر من تقصیر هر دوتاشونه انقدر این جامعه مردا رو مظلوم جلو میده اخه مرده قبول نکنه زندگی خیلی خوبی داره

حس میکنم اونم میتونه این کارو با من بکنه از داداشش الگو بگیره

من اینونگفتم ک بخوای زندگیتو کلا خراب کنی ولی حواستون جمه کن تو ک میگی شوهرت لا بقیشو فرق داره مطمئنم با یکم مراقبت میتونی اگرم بخواهد خدایی نا کرده هزار دور از جون آن کارو بکنه . جلوشو بگیری

بنظر من تقصیر هر دوتاشونه انقدر این جامعه مردا رو مظلوم جلو میده اخه مرده قبول نکنه زندگی خیلی خوبی ...

اتفاقا تو جامعه امروزی مردا رو هیولا نشون میدن 

اینکه مرد قبول نکنه کاملا درسته ولی کرم از خود درخته بعضی از مردا اصلا تو باغ اینجور چیزا نیستن ولی زنا انقدر کرم میریزن عشوه دارن که ناخواسته به سمت خودشون کشیده میشن این ذات نره ولی مشکل از ریشه اس

متاهل