2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 93 پست
گفته کاری نمیشه کرد عشقه دیگه اینحمایت نیست خودمم باردارم روحم داغون شد

ببین گلم من سعی کردم شما را متوجه کنم ولی شما الان تحت تاثیر احساسات قرار گرفتید و هیجانی دارید برخورد می کنید

ماه پیش یک پرونده داشتم که شوهر خانمی فهمید خانمش با یک مردی رابطه داره و شکایت کرد و طرف دستگیر هم شد

ماجرا زیاد بود اما ته داستان این شد که شوهر خانم در ازای پول گذشت کرد و چشمشو روی همه چیز بست، حتی مشخص شد خودشم ارتباط نامشروع داشته و مردی که دستگیر شده بود به برادرش که ازش حمایت کرد گفت مجبورت نکرده بودم میخواستی نکنی و وظیفت بوده جلوی چشم خودم و زن داداشش هم که مطلع شده بود رابطش با کل خانواده به هم خورد که چرا دخالت کرد و الان هردو میدونن که اینا باز رابطه دارن ولی سرشون کردن تو لاک خودشون

پس هیجانات رو بگذارید کنار و دخالت نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا تو جامعه امروزی مردا رو هیولا نشون میدن اینکه مرد قبول نکنه کاملا درسته ولی کرم از خود درخته ...

حالم از هردوتاشون بهم میخوره حیوونن 

زنه دختر شوهردار داره

ولی بنظرم جواب همسر ایشونم خیلی غیر عادی بود شاید برای من اینجوریه نمیدونم

غیر عادیه و شما درست حس کردید اما از یک بعد ماجرا

هر ماجرایی دست کم دو بعد داره که ما جای همسر ایشون نیستیم پس نمیتونیم نظر قطعی بدیم

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

عزیزم من جات بودم سریع اول میرفتم دادگاه طلاق خودمو میگرفتم بعدشم به زن اون آقا و شوهر اون خانوم با سند اثبات میکردم

شوهرت وقتی اینجوری میگه ینی پسفردا یکی داف تر از شما دید صاف میپره بغلش

بعدشم بهت میگه تو رو طلاق نمیدم ولی عشقه دیگه😑

کاربری مال ۲ نفره🦥
به دو صورته یا نمیخواد اشتباه برادرشو قبول کنه دنبال توجیه یا خودش دلشم میخواد و براش عادیه

اخه ی همچین چیزی بنظرم توجیهی نداره چون  این آقام به خانومش توجیه داشته دیگه ولی توجیهی ک کرده خیلی دور از منطق هستش

اتفاقا همین الان یکی تاپیک زده که متاهل ه و با ی مرد متاهل رابطه داره 

تهش هم گفته قضاوتم نکنید 

میخوام بگم آدم وقتی خیانت میکنه، راه توجیح کثافت کاریش رو خوب بلده 

فقط هم در مرود خیانت نیست، مغز آدم خیلی راحت برای کارای اشتباهش دلیل قانع کننده جور میکنه 

من الان ی مدته با یکی بحث دارم سر ی مشت سوتفاهم و اینا، یکی دو بار بهش زنگ زدم دیدم خیلی احمقانه تمام کاراش رو توجیح میکنه، انقدر احمقانه بود که کلا باهاش قطع رابطه کردم

ادمی که از قصد خرابکاری میکنه رو نمیتونی هدایت کنی

ببین گلم من سعی کردم شما را متوجه کنم ولی شما الان تحت تاثیر احساسات قرار گرفتید و هیجانی دارید برخو ...

نه نمیخوام بگم چون اخرش من ادم بدی میشم و نمیتونم ثابت کنم من در یک نظر فهمیدم رابطشونو از قرار معلوم خیلی وقته باهمن شاید ۵ سال بشه یعنی جرایم شکم نکرده حتما میدونه

ولی از شوهرم تعجبم اومد که اصلا مهم نیست کار برادرش براش و همچنین زنه یکی از اقوام خیلی نزدیکه

غیر عادیه و شما درست حس کردید اما از یک بعد ماجراهر ماجرایی دست کم دو بعد داره که ما جای همسر ایشون ...

بله طرز فکرا فرق داره ولی من با احترام به شما متاسفانه نمیتونم بعد دومی پیدا کنم و این قضیه هیچ چیزی جز همونطور ک گفت حرومزادگی نیست