2777
2789

پیغمبر هم اخر ها یه دور دور کعبه میزد ولی من خونم

ی شخص خاصی گذاشته باشه استوری جنبه طنز داره ؟؟ اگه بله چی خوبه ریپلای شه

مورد طنزی احساس نکردم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هرچی بیشتر میخونم کمترمیفهمم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

میخواد بگه از پیغمبر هم پیغمبرترم 😂

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

چه بی ادبانه و گستاخانستچرا وسط دعواهای خاله زنکیتون در مورد پیامبر بد میگید

حاجی عمو دایی شما با کیی ؟؟ اشتباه گرفتی 

طرف مقابل اینو گذاشته استوری من چی کنم کدوم دعوا راجب چی حرف میزنی 

می‌خوام بدونم جنبه فان داره یا چی

حاجی عمو دایی شما با کیی ؟؟ اشتباه گرفتی طرف مقابل اینو گذاشته استوری من چی کنم کدوم دعوا راجب چی حر ...

یه بار متن و فقط بنویس ببینم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!