2777
2789

مثلا خواسته فان باشه ولی نیست. نمیدونم چطور شد که خودش رو با پیامبر مقایسه کرده؟

قاعدتا آدم برای شرایط نامساعد خودشو با کمتر از خودش مقایسه میکنه. مثلا من میگم‌حتی اون گربه کنار خیابونم خواب کافی داره ولی من ندارم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام ی چی براش ریپلای کنم حالا اینو گذاشته استوری چی ب نظرت ریپ بزنم

نمیدونم والا😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

مثلا خواسته فان باشه ولی نیست. نمیدونم چطور شد که خودش رو با پیامبر مقایسه کرده؟قاعدتا آدم برای شرای ...

بابا چ می‌دونم زدم گوگل دیدم ی همچین متنی وجود داره طنز فرمه حالا چون طرف پسر و قبلا ی چیزایی بینمون بوده من میخواستم ب عنوان سر صحبت طنز فرم یا هر چی ی چیزی ریپلای کنم حالا ب نظرت چی ؟

بابا چ می‌دونم زدم گوگل دیدم ی همچین متنی وجود داره طنز فرمه حالا چون طرف پسر و قبلا ی چیزایی بینمون ...

من باشم اگه جواب دادنم واجب باشه فقط مینویسم‌عجب!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
آخه عجب هم بنویسم باز ربطی نداره آخه این متنه هم زیاد جالب طور نیس

جواب نده. عجب یه کلمه دوپهلوئه. هرجوری میتونه برداشت کنه

ولی هرچی بنویسی اگه موافق باشی که جالب نیست، مخالف هم باشی احتمالا تهش به بحث ختم میشه