2777
2789
عنوان

معلم دخترم خیلی تنبل ه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 63 پست
درسته منم معلم خوبی نداشتم یه پایه ای و تا اخر عمرم نمیبخشمش ولی به جز اون بقیش اوکی بود

واسه منم همه خوب بودن فقط اون. وای وای. دوست دارم داد بزنم اسمشو بگم نمیبخشمت. هنوز گوشم سوت می‌کشه  من کلاس سوم بودم خیلیم ریز بودم منو چنان زد پرت کرد بیرون

خب الان چندباره باهاش کار کردیدیگه تو ذهنشه

اخه فقط اون نیست علوم هم مونده نکارش روانخوانی 

به خدا حالم از علوم بهم می خوره برای هر فصل بیست تا سوال داده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دختر من حفظیات ضعیف داره

خیلی سخته،کمکش کنید حفظیاتش خوب بشه مثلا چند تا کلمه بگید ازش بخواید چند دقیقه بعد اونایی که یادش مونده رو بگه 

باید یاد بگیره بین کلمات یه ارتباطی تو ذهنش ایجاد کنه (هر که یطوری این ارتباط رو ایجاد میکنه ،یکی با وصل کردن ابتدای اونا ،یکی میاد با کلمه ها یه جمله میسازه و یکی اونا رو توی ذهنش تجسم می کنه و ...)

منم از این میسوزه غیر انتفاعی مثلن ولی مثل چی می‌ترسه به مدیر بگیم. اونروزو گفت اگه بگید میزنم رو غی ...

من رفتم مدرسه کلی صحبت کردم و بحث  یک هفته هست معلم جدید آوردن در کنار این معلم قبلی درس میده 

که آمادگی کسب کنه قبلی کلا بره یعنی این معلم قبلی 

فشار ما برده بود رو بییست هرروز یکباره ساعت یازده شب 

پیام میداد فردا کاغذ و چمیدونم وسایل ازمایش علوم نمی چیک بیارید ملت هم خواب صبح بچه میخواد بره مدرسه 

بخدا دقیقاولی اون موقع ها خوب بود به دور از هر فکری 😂😂ته فکرمون این بود کارت صد آفرین بگیریم ۱۰ تا ...

اره واقعا 

دلم تنگ شد اصن برای دوران مدرسم

بیچاره بچه های الان بزرگ بشن از مدرسه فقط سختیش یادشون میمونه و قهر معلما😂

من رفتم مدرسه کلی صحبت کردم و بحث یک هفته هست معلم جدید آوردن در کنار این معلم قبلی درس میده که آما ...

برای ماهم . سین میزد جواب نمی‌داد . دیگه کلافه کرد همه رو . انگار روح بود .  ی شب عصبی شدم به بچه مدداد بیداد که چرا نگفتی گفت مامان خبر ندارم من فک کردم پسرم نگفته ،بعد اون عصبی شدم حتی رفتم گفتم سر شما من به ناحق به بچه گیر دادم . یازده شب سوال فرستاده امتحان داریم میگم خب ی کم زودتر میگه اداره اجازه نمیده گفتن توصیفی ه ،دست ورزی ....  ی چیزی گفت خودشم هنگ کرد از حرفش

معلم شون سخت گیره ببین از دخترم یا بچه ها دیگه سر کلاس لغت می پرسه مثلا احد من گفتم بگو یدونه میگه ن ...

دخبرت کلاس اوله؟

قرآن فقط روخوانی داره اوت هم بخش بخش باید بخونن

معلم شون سخت گیر هست.

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
اخه فقط اون نیست علوم هم مونده نکارش روانخوانی به خدا حالم از علوم بهم می خوره برای هر فصل بیست تا س ...

به هر حال باید یکم کمکش کنی تا راه بیفته و استقلال درس خوندن رو یاد بگیره

برای ماهم . سین میزد جواب نمی‌داد . دیگه کلافه کرد همه رو . انگار روح بود . ی شب عصبی شدم به بچه مد ...

هر خیابونی نگاه کنی ده تا مدرسه غیر انتفاعی بنا شده 

هر چی بیسواد هم هست استخدام میکنند برای معلمی برای

بچه های ما 

دل من امسال خون شد 

بقران این معلم هم انگار روح خدا آگاه پیام می‌ذاشتی 

براش سین میزد جواب نمی‌داد تو جلسه بهش گفتم 

ما هم والا مجبور هستیم برای شما پیام بذاریم 

وگرنه که دختر خالمون نیستی که باهات پیام بازی کنیم 

هر خیابونی نگاه کنی ده تا مدرسه غیر انتفاعی بنا شده هر چی بیسواد هم هست استخدام میکنند برای معلمی بر ...

برای ما همه اعتراض کردن پیش مدیر فقط من نرفته بودم . اینقدر ادامه داد من علنن رفتم تو جلسه بلند گفتم  اونایی که پشت سر گفتن همچنان سین میزنه ج نمی‌ده فقط جواب منو میده،😂 بعد کرونا معلما عوض شدن