2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بچم زد

889 بازدید | 95 پست

سلام بچم چندوقت وحشی زده ب قولی بازی میکنه همش بامشت میزنه و وسیله پرت میکنه.. امشب ی اساب بازی پرتدکرد تو صورت مادرشوهرم ب صورت وحشیانه بچم و زد انداختشو افتاد ب جونش.. گفتم چیکار میکنی این بچس نمیفهمه کشتیش.. حالا اعصابم خورده هم بخاطر این ک بچم و زد هم بخاطر اینک مادرشوهرم و گفتم چیکارمیکنی و فلان.. بنظرتون کارکدوممون اشتباه بود.. حقم بود تااین حد چیزی بگم.. یاحقش و بود ک بزندش.. اخه خیلی بد زدش سه محکم زد تو سرش ک کلا بچم افتاد بعد ک افتاد محکم سه تا بادست زد توکمرش ک من خودم سرگیجه گرفتم و دپش قلب وقتی این صحنرودیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر شوهرت هنو زندس؟؟مگه مادر بزرگ حق داره بچرو بزنه ب عحزح چتین چیزی نذیدم والا من مامانم کلا بچمو بزرگ کرده عین بچشع تا خالا یبار پشت دستشم نزده دخترمنم خیلی لوس و لجبازه

خوب کردبچت فقط برا خودت عزیزه چرا فکر میکنی هرکاری کرد بقیه باید قربون صدقش برنبه بچت یاد بده وحشی ب ...

یعنی حقش بود مادرشوهربزندش؟ اسمش بچه حالا ی چیزی پرت بکنه بایدبزنه؟

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

شما چطور مادری هستی واقعأ

هر کسی ک میخواد باشه حتی مادر خودتون

من اعصابم خورد شد الان نگرانی ک خانوم ناراحت شده باشه

من پا کوتاه دارم اجازه نمیدم بهش بگن سگ

باید اسم خودشون صدا کنم

یا نمی‌ذارم کسی بهش بد نگاه کنه

نگاه کردی چ فقط گفتی بچه است 

😤😤