2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

71 بازدید | 7 پست

تقریبا ۲ سال خورده ای میشه رو کسی حسی دارم و چند وقتی میشع که فهمیدم طرف با دختری تو خیابون قدم میزده با توجه به شناختی که از طرف داشتم فهمیدم نمیتونه دوس دخترش باشه و حتما نامزدشه یعنی دیوونه شدم از خونه زدم بیرون بی هدف داخله خیابون پرسه میزدم اصلا خیلی ناراحتم و حس بدی دارم نسبت به خودم و نمیدونم چیکار کنم خیلی شک بدی بهم وارد شد بنظرتون چیکار باید کنم خیلی دوسش داشتم چون خیلی متفاوت بود از تیپ و ظاهر یه شخص کاملا معمولی بود و یه جورایی حس گناه دارم 

وای هم دردیم اصن حس میکنم انگار از اه من بود کلا همه چیشون ونامزدیشون بهم خورد ولی بازم بهش نرسیدم روز وشب فکر وخیال بود یهو خبر خواستگاریش رسوندن بهم نا نداشتم نفس بکشم من واقعا دوست نداشتم بهم بخوره براش ناراحت شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان زدی بیرون؟ندونسته قضاوت نکناگه هم خیانت کرده که خب حتما باید کات کنی یه مدت اذیت میشی ولی خب چی ...

این قضیه ماله چند روز پیشه 

باهاش نبودم پنهانی دوسش داشتم ولی از حسم چیزی بهش نگفتم فقط یه موقع هایی که بی قرار میشدم میرفتم جایی که کار میکنه که فقط ببینمش