2777
2789
عنوان

داداشم یازده سالشه دیدم رو یه برگه نوشته من روانی ام باید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا فیلم خوب براش بگیر یا ببرش سینما درد ودلاشو گوش کن ببین چی میخواد اولش هم فاز نصیحت برندار تا حس راحتی کنه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
پدر مادرای ماهم دقیقا همینکارو میکردم از نقطه ضعفامون وارد میشدن الان هممون عصبی و روانی شدیم تروخدا ...

نمیگم بره دعواش کنه

میگم با اون روش باهاش ارتباط برقرار کنه اونم درست و مهربانانه

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
نمیگم بره دعواش کنهمیگم با اون روش باهاش ارتباط برقرار کنه اونم درست و مهربانانه

من بد متوجه شدم

آخه یادمه همیشه پدر مادر من دست میذاشت رو نقطه ضعفام

مثلا میگفتن گوشیتو میگیریم

بزرگتر شدم رفتم سرکار تا بحثم میشد باهاشون میگفتن از فردا نمیزاریم بری سرکار چون میدونستن من دوسدارم کار کنم

حالم از اون دوران بهم میخوره کابوسمه کابووس

بردیمش باهاش ارتباط نگرفت ، خیلی هم بد باهاش حرف میزددیگ ماهم دیدیم فقطاذیت میکنه نبردیمش

ول کنید بچه رو منم پسرم ۱۱سالشه اول نوجوانین مردم یه چیزی یاد گرفتن تا یکی حرف میزنه میگن ببرید روانشناس و مشاور 

من بد متوجه شدمآخه یادمه همیشه پدر مادر من دست میذاشت رو نقطه ضعفاممثلا میگفتن گوشیتو میگیریمبزرگتر ...

نه من خودم نوجوونم می فهمم حرفاتو

میگن که با محبت خار ها گل می شود

اینم همینه

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
من بد متوجه شدمآخه یادمه همیشه پدر مادر من دست میذاشت رو نقطه ضعفاممثلا میگفتن گوشیتو میگیریمبزرگتر ...

خب بابای منم همچین کرد گوشی رو از داداشم گرف

میدونم بابا بد جلو رفت ولی چه کنم  زورم بهش نمیرسه🥲

خب بابای منم همچین کرد گوشی رو از داداشم گرفمیدونم بابا بد جلو رفت ولی چه کنم زورم بهش نمیرسه🥲

نسل الان فرق دارن بیدی نیستن بااین بادا بلرزن پر قدرت ادامه میدن امثال ما بودن که توسری میخوردن و با تهدید خفه میشدت

نسل الان فرق دارن بیدی نیستن بااین بادا بلرزن پر قدرت ادامه میدن امثال ما بودن که توسری میخوردن و با ...

من خودم ۸۴ ام

داداشم ۹۲ و واقعا میبینم چقدر تفاوت داریم