2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجیب ترین اش این هست که زمان بارداری اگه  خانم هوس غذای خاصی بکنه و نتونه اون لحظه از اون غذا بخوره حتی بعد زایمان هم تا آخر عمر چشمش دنبال اون خواهد بود...

مثلا یکب بود میگفت که  بوی قورمه سبزی همسایه بهم خورد ...مامانم با اینکه برام درست کرد خوردم بازم هنوزه که هنوزه چشمش دنبال قورمه سبزی همسایه هست...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

خودم .کباب پستان گاو گرییییه میکردم براش🖐️😂

سلام

پستان گاو رو مگه میخورن؟ 

همون سیراب شیردون؟ 

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان
از بوی کرم و مام واسپری حالم به هم میخوردبوی برنج و گوشت همینطوربوی یخچال وبوی شوهرم هم بدم میومدتا ...

وای منم به شدت از بوی عطری که بوش شیرین بود بدم میومد و سردردهای بدی میگرفتم از بوی یخچال هم خیلی بدم میومد همه هم میگفتن بو نمیده

یکی از کلید پریز متنفر شده بود همه کلید پریزارو پوشونده بودن 

یکی دیگم میخواسته خم شه از رودخانه اب بخوره با خانواده شوهرش رفته بود بیرون خم شده بود عین گوسفند از رودخانه اب خورده بود

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عجیب ترین اش این هست که زمان بارداری اگه خانم هوس غذای خاصی بکنه و نتونه اون لحظه از اون غذا بخوره ...

عین من ۶ماهم بود مادر شوهرم خرما را از جلوم برداشت با گذشت ۲۵سال هنوز رنگ اون خرما جلو چشممه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
بارداری اولم تا چهار پنج ماه چیزی نمیخوردم فقط یخمک.. شوهرمم عین احمقا هرهفته میگفت بریم خونه بابام. ...

ن باید میرفتی حالا برای دخترشون اصلا اینجور نیستن و همه چیز عادیه مادرشوهرم همش میگف برو پیاده روی ولی برای دخترش میگف ن بدنش مثل زمان ما نیس حساسه باید استراحت کنه

خودم از تمام خوراکی های دنیا مخصوصا گوشت متنفر بودم ،حتی نمیتونستم قرصام و با آب بخورم ،تنها چیزی که دوست داشتم اونم ماه آخر ترشی انبه تند تند تند با کمی نون لواش ،وای وقتی میخوردم جگرم حال میومد ،من کلا چون هیچی نمیخوردم هر شب یه سرم باید میزدم 

نخندین بهم هااااا 🤨😐

من به همسرم ویار داشتم 

سرمو میکردم زیر بغلش یه جوری عمیق بو میکشیدم که بوش از چشام بزنه بیرون 🤣🤣

و بوی الکل 

همیشه یه پد الکلی تو دماغم بود 😅

بعد لب به غذا و آب هم نمیزدم . هر شب سرم سرم و بالا آوردن هم قطع نمیشد . فقط همون شکلی کمی آروم میشدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan