2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم چی میگی، دلیل پزشکیش رو بهت گفتم، حتما آزمایش خون برو و آهن درمانی رو شروع کنخوردن خاک حرامه ...

اره عزیزم میدونم🥺 

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من ماه اول بارداریم که نمی دونستم باردار م هررر شب کارم بود نصفه شب یه چیپس خلالی کامل و میریختن توی ظرف بزرگ روشم یه عالمه ماست سون خالی می کردم بعد با کلی خیارشور میخورم ...ینییی فقط منتظر بودم شوهرم بخوابه برم حمله‌ها کنم به چیپس خلالی و ماست و خیارشور  اون موقع  سیب ممنوعه اومده  بود هر شبم یه قسمت با این بساط میدیدم چقدد حال میداد 🥰 بعد از دو ماهگی هم گیر دادم به نارنگی ...اما بعدش دیگه کم کم انقدددد تهوع  شدید شد تا روز زایمان دیگه  نمیتونستم آب بخورم چه برسه ویار کردن...فقط چاقاله بادوم ماه های آخر یکم حالموخوب میکرد 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

من ب بوی کرم مرطوب کننده شون و شامپو و نرم کننده مو حساس بودم جوری ک عزا میگرفتم برم حمام 

میگفتم ادکلن نزنید 

رب گوجه توی غذا نریزید 

برنج دم نکنید 

بوی سیر و پیاز هم مرگم بود 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من شدیداً هوس پفک کرده بودم ولی به خاطر ضررش نمی‌خواستم بخورم 

آنقدر هوسم شدید بود که شبا خواب می‌دیدم دارم یواشکی پفک میخورم 

آخرش یه بار که دورهم جمع بودیم یه بسته پفک خریدم تا فقط چندتا دونه بهم برسه

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

بنظرم ویار خانوما به عمراهی شوهر ومیزان ناز کردنش بستگی داره

مردی که ناز بکشه زنش هم هرچی به ذهنش بیاد میگه ویارمه

من اینجوری نبودم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من دوغ گازدار باید هر روز با هر غذایی میخوردم. از آدامس متنفر شدم و بعد از زایمانم دیگه آدامس دهنم نتونستم بذارم. بلال عاشقش بودم ولی تو بارداریم حالم بهم می‌خورد و دیگه هم نمیتونم بخورم