من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
روی نوشته دارش رو بذار سمت دیوار😁 یا بده مامانت نگه داره یا روش پارچه بکش😅
🤣🤣🤣🤣🤣گرفتارم گرررفتار
فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
زن داداشم از بو داداشم بدش می اومد فرار میکرد شاید هم ناز میکرد
نه واقعا ناز نیس اینجوریه ،منم بوی شوهرم بسختی تحمل کردم
بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
فکر کنم کسی نداشته این ویار رو من از بوی لوازم آرایشی ها متنفرم بود کل ۹ ماه من حتی یه آبرسان هم نمیتونستم بزنم عوووق میزدم کسی هم که آرایش کرده بود حس چندشی بهم دست میداد و عوق میزدم 😂🤦🏻♀️💔
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫