2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم خوراکی های رنگ سبز مثل سبزی خیار کاهو ....فامیل شوهرم از پارچه مثل ساتن هست از اون حالش بد میشد هنوزم بدش میاد ازش

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

زن داداشم از بو داداشم بدش می اومد فرار میکرد شاید هم ناز میکرد

نگین این حرفو.. دست خودش نیست که.. من بارداری اولم شوهرم از درمیومد تو میگفت سلام من میرفتم گلاب به روتون دسشویی بالا میاوردم.. اصلا پیشم نمیومد اینقدر حالم بد میشد.

خودم بوی شوینده هارو اونجوری که قبلا بودن حس نمیکردم همه مدل شوینده یه مدل بو داشتن و متنفر بودم مثلا میرفتیم فروشگاه بزرگ هم از چند متری بوی شوینده ها خفم میکرد میزدم بیرون زود ... دستمو با مایع میشستم حالم بهم میخورد وااای چقد بد بود بوی لباسشویی و ظرف شستن از هر چی بوی تمیزی بود بیزار بودم خخخخ

نگین این حرفو.. دست خودش نیست که.. من بارداری اولم شوهرم از درمیومد تو میگفت سلام من میرفتم گلاب به ...

منم ازین پیام دلم گرفت انگار چون زنداداشه ویار داشتنش هم باید مورد پسند باشه... مگه ناز کردن اونجوری میشه اخه. واقعا بعضی عروسا حق چیزای طبیعی رو هم ندارن و بقیه یه چیزی برا گفتن دارن همیشه

منم ...سر هردو بارداریم از بوی یخچال میمرددددم

وااای تاعمر دارم‌اون بوی گند ازیادم نمیره حتی رفتم بوگیر یخچال گرفتم همه میگفتن بخدا ذره ای بونمیده میگفتم دیوونه اید بوی جناره میده یخچال واای خدا الان با کامنت شما یاد ۱۲سال پیش افتادم  فکر کنم یه چیزی تو بدنمون تغییرمیکنه که بوهارو شدیدتراحساس میکنیم 

من که حسرت همه چی به دلم موند چون کسی نداشتم براش مهم باشم،،،،لطفا تاپیکای من گزارش بزنید،متشکر

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

گفت رفتم دستشویی عمومی،اونجا بوی زولبیا و بامیه رو حس کردم ، بعد دیگه هوس کرده بود، چندجانبه سر زدن تا تونست گیر بیاره و بخره🤮😷 یکی نیس بگه تو توالت بوی زولبیا و بامیه چرا باید بیاد🤮🤮🤮🤮

خودم صبح ناشتا اب البالو می خوردم و گلاب به روتون بعدش حالم به هم میخورد 

جاریم ویار بوی بنزین داشت 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!