2777
2789
عنوان

آی یو آی

137 بازدید | 36 پست

این هفته ک میاد برای دومین بار و اخرین بار آی یو آی میخام انجام بدم 

دوستان از ته دلتون که پاک هست دعا کنید برام که باردار شم 

وگرنه کارم به ای وی اف میکشه 😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انگار این تاپیکو من زدممنم دوبار ای یو ای کردم و نشد از آی وی اف به شدت میترسمنگران نباش ان شالله به ...

ای وی اف کردی؟ با نکردی؟

مشکلتون چی هست ؟از خودته با همسرت؟

درکت میکنم واقعا میدونم درکم میکنی

توکل به خدا، انشالله مصلحت خدا و خواسته دلت یکی باشه گلم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
ای وی اف کردی؟ با نکردی؟مشکلتون چی هست ؟از خودته با همسرت؟درکت میکنم واقعا میدونم درکم میکنی

ای یو ای کردم نگرفت

هنوز ای وی اف نکردم چون خیلی میترسم و اینکه ای وی اف آخرین امید ماست اگه نشد دیگه ادامه زندگی غیر ممکن میشه

من مشکل دارم 

ای یو ای کردم نگرفتهنوز ای وی اف نکردم چون خیلی میترسم و اینکه ای وی اف آخرین امید ماست اگه نشد دیگه ...

خب خیلیا ای وی اف میکنن. و میشه 

اما بعضیا ام میکنن نمیشه 

اما خب میرن دوباره جندسال بعد انجام میدن دوباره ای وی اف میبیین شد

بدنه دگ

شما همسرت اسپرمش اصلا ضعیف نیست ینی!

ما حالا جفتمون واالا مشکل داریم شده قوز بالاقوز

شما مشکلت چی هست؟

ای یو ای کردم نگرفتهنوز ای وی اف نکردم چون خیلی میترسم و اینکه ای وی اف آخرین امید ماست اگه نشد دیگه ...

عزیزم این حرفو نزن امیدت به خدا باشه

من هردو رو انجام دادم وجواب نداد

الان دوتا فرشته کنارم خوابن شکر خدا،طبیعی

خب خیلیا ای وی اف میکنن. و میشه اما بعضیا ام میکنن نمیشه اما خب میرن دوباره جندسال بعد انجام میدن دو ...

اگه نشه شاید طلاق بگیریم .در جریان زندگی من نیستی‌

نه اسپرم شوهرم عالی هست فقط مشکل منم

عزیزم این حرفو نزن امیدت به خدا باشهمن هردو رو انجام دادم وجواب ندادالان دوتا فرشته کنارم خوابن شکر ...

میبینی کارای خدارو

ایمهمه هزینه کردید نشد

بعدش طبیعی شد

شما مشکلتون جی بود ک رفتید سراغ ای وی اف اینا؟