2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 44 پست
من بروفن میدم چون فاویسمه،همون آزیترو کم کم تب رو ازبین می‌بره چند سالشه عزیزم

۸ سالشه

امشب شب چهارمه که تب داره

تبش ۴ صبح قطع میشه تو طول روزم خوبه

از غروب شروع میشه تا دم صبح

کاش بحق حضرت زهرا تبش قطع میشد

انقدر لاغر شده

من هی نگرانم میگم نکنه اصلا ویروس نباشه زبونم لال یه چیز بدی باشه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورازجونت خدا به خیر کنه واقعا من که سالم بودم از پادرومدم خدا به دادت برسه حواست باشه خودت نگیری

گفتم که آخرین نفر خودمم گرفتم🥺

ما که همش سرم زدیم تا خوب شدیم

شماهم خوب میشی ولی خب وامونده مریضیه زمان می بره از بدن بره بیرون

آب هویج هم خوبه

الحمد لله کما هو اهله
دکتر میگه؟بردی متخصص اطفال

نه ، تو همین سایت خوندم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
نه ، تو همین سایت خوندم

من دکتر عفونی بردم

گوش و حلق

و سه تا دکتر اطفال

۸ سالشهامشب شب چهارمه که تب دارهتبش ۴ صبح قطع میشه تو طول روزم خوبهاز غروب شروع میشه تا دم صبحکاش بح ...

نه نترس پس نگران نباش 3تا 5روز تب ادامه داره یه عفونت داخله بدنشه

نه نترس پس نگران نباش 3تا 5روز تب ادامه داره یه عفونت داخله بدنشه

توکلم بخداست

خدا هیچچچچچ پدرمادری رو با بیماری بچش امتحان نکنه

همه ی بچه ها سالم باشن بحق حضرت زهرا

انشالله تا فردا خوبه خوب میشه به جز تب علائمی نداره

چرا سرفه ی خیلی زیاد

ولی سرفه ی خشک

گاهی از بدن درد هم شکایت میکنه ولی هربار یه جا

یبار میگه پاهام درد میکنه یبار میگه دستم درد میکنه

گوش نده نگرانم نباش پسر من 7سالشه واسه تب بهش بروفن میدم دکتر داده تا حالا هم مشکلی پیش نیومده

چند کیلوئه

چقدر بروفن میدی؟

گفتم که آخرین نفر خودمم گرفتم🥺ما که همش سرم زدیم تا خوب شدیمشماهم خوب میشی ولی خب وامونده مریضیه زم ...

ای بابا ،انشالله تنتون سلامت باشه باز خداروشکر که الان خوبین ،ممنونم عزیزم

چرا سرفه ی خیلی زیادولی سرفه ی خشکگاهی از بدن درد هم شکایت میکنه ولی هربار یه جایبار میگه پاهام درد ...

وای پسرمنم همینه تا همین الان داشتم پاشو ماساژ میدادم اسپری میزنی براش