2777
2789
عنوان

ویروس جدید

215 بازدید | 44 پست

وای خانوما این ویروس جدید وحشتناکه پسرم از سه شنبه درگیرش شده خیلی مراقب باشید تنفسیه خطرناک نیست از لحاظ دورازجونشون مرگ و میر اما به شدت اذیت می‌کنه بچه هارو ،من هفته ی دیگه هم نباید بفرستم مدرسه‌ ،بچه واقعا جامیمونه,دوبار بردیم متخصص اطفال وآسم وآلرژی واقعا هم من از پادرومدم هم طفلک بچه ام ،به هرحال مراقب باشید بدید بچه ها آب نمک هرشب قرقره کنن،ماسک بزنن جای عمومی و مدرسه انشالله کسی درگیر نشه

ممنون عزیزم

تنشون سالم بلا بدور انشاالله

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علائمش چیه

بچه من از دوشنبه تب کرده با سرفه و بیحالی

تبش روزها قطع میشه شبها برمیگرده

بخدا خیلیییییی اضطراب دارم

۵تا دکتر بردم

ولی داروها اثر نمیکنن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
علائمش چیهبچه من از دوشنبه تب کرده با سرفه و بیحالیتبش روزها قطع میشه شبها برمیگردهبخدا خیلیییییی اض ...

چی بهش میدی تقریبا پسرمن علائمش همین بود کلی دارو دادم فایده ای نداشت بالاخره یه دکتر بهش قرص جوشان ویژه قرص دیگه داد خیلی الهی شکر بهتره

وااای آره ویرووس خیلی بدیه فکر کن من مثلا امروز عمل کردم فرداش بچه هام دونه دونه گرفتن آخرم خودم گرف ...

دورازجونت خدا به خیر کنه واقعا من که سالم بودم از پادرومدم خدا به دادت برسه حواست باشه خودت نگیری 

چی بهش میدی تقریبا پسرمن علائمش همین بود کلی دارو دادم فایده ای نداشت بالاخره یه دکتر بهش قرص جوشان ...

والا سه تا دکترها انتی بیوتیک ندادن

فقط استامینوفن ۳۲۵ و شربت بورن کلد

یکیشون ازیترومایسین داد روز اول دوتا بعد روزی یکی

ولی مشکل من تبشه

تبش با استامینوفن پایین نمیاد

بروفنم میترسم بدم

توروخدا بچه ی شما تب داشت ؟

که طولانی باشه؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
والا سه تا دکترها انتی بیوتیک ندادنفقط استامینوفن ۳۲۵ و شربت بورن کلدیکیشون ازیترومایسین داد روز اول ...

بله متأسفانه تب داشت واین نشانه عفونته ،سرفه هم میزنه

این قدررررر ضد و نقیض شنیدم که دارم روانی میشم

خیلی خستم 

یکی میگه بروفن دادم معده ی بچم خونریزی کرد

یکی میگه انتی بیوتیک نده

یکی میگه ببر آزمایش

خیلییییییی دلواپسم

والا سه تا دکترها انتی بیوتیک ندادنفقط استامینوفن ۳۲۵ و شربت بورن کلدیکیشون ازیترومایسین داد روز اول ...

من بروفن میدم چون فاویسمه،همون آزیترو کم کم تب رو ازبین می‌بره چند سالشه  عزیزم

این قدررررر ضد و نقیض شنیدم که دارم روانی میشمخیلی خستم یکی میگه بروفن دادم معده ی بچم خونریزی کردیک ...

نترس ،من امشب کلا خودمو باختم اما دکتر گفت نگران نباش فقط صبور باشید و تب رو چک کنید