2777
2789
دوست عزیز درست صحبت کنیدصرفا خواستم بدونموگرنه قدم برای یک اقا خیلی کوتاه میشه

منم با لحن بد نگفتم داشتم شوخی میکردم 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

اطرافم ندارم. ولی یه کلیپی دیدم از یه زنه که جنسیتشون تغییر داده بود و مرد شده بود. میگفت 2تا بچه داره. افسردگی داشته و به دروغ بهش میگن مشکلش با تغییر جنسیت حل میشه. این بنده خدا هم تغییر جنسیت میده. میگفت بهش قول داده بودن اگه پشیمون شد راه برگشت داره. ولی بعد تغییر جنسیت وقتی می‌بینه مشکلش حل نمیشه که هیچ تازه مشکلاتم بیشتر میشه تصمیم میگیره جنسیتشو دوباره برگردونه که متوجه میشه امکان نداره. 

گریه میکرد و میگفت الان یه زنم که توی جسم یه مرد گیر افتادم. مجبورم مرتب داروهای هورمونی مصرف کنم و میدونم با خوردن این داروها عمر طبیعی نمی‌کنم ولی چاره‌ای ندارم. بچه‌هام قبولم ندارن به عنوان یه مادر. افسردگیم بدتر شده. 

وای اون میگفت و گریه می‌کرد. منم پا به پاش گریه میکردم. 

یه مرد بود با حرکات زنونه. نشستنش. دست تکون دادنش. حالت حرف زدن و سر تکون دادنش. واقعا ناراحت کننده بود. 

هر کسی میخواد این کارو انجام بده باید خیلی خوب فکر کنه چون راه برگشت نداره. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما من ناراحت شدم

خب من معذرت میخوام ولی واقعا قصد بد نداشتم 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
لطفا بیشتر مواظب کلماتتون باشید

باشه ببخشید 

لطفا بیشتر مواظب کلماتتون باشید

من حالم امشب اصلا خوب نبود اگه حرفی زدن از روی کم عقلی بود پس شما نارحت نشو 

منم امشب از دست مامانم خیلییییییییییییییییییییی ناراحتم شاید در حالت عادی ناراحت نمیشدم

من از دست همه ناراحتم 😪

بازم ببخشید