2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسایتون شغلش چی بود؟استادی چیزی بود؟قیافش چی؟

کارمند بهزیستی بود ولی نمیدونم دیپلم داشت یا لیسانس

قیافش هم خوشگل بود خواستگار زیاد داشت

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
دختر عموت چند سالش بود چجور این وصلت صورت گرفت ایا شاغل بود؟

۲۸ یا ۲۹

معرف 

شاغل نبود گاهی کار سیاه قلم برای کتابا انجام میداد و یه دستمزدی میگرفت

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

تو خانواده ما ۲۸ زوده 

الان فقط دخترخاله م رو یادمه تو ۳۵ سالگی ازدواج کرد شوهرش ۳۴ سالش بود عااالی و پولدار نیست ولی دخترخاله م وضع مالی بدی داشت دیپلمه بود ظاهرش معمولی بود اخلاقم نداره ولی شوهرش فوق لیسانس خوش هیکل خونه داره باباشم ساختمان سازه خیلی هم صبور و با درک و شعوره 

چجور اشنا شدن خواهر شوهرت مستقل بود و درامد داشت؟

نه خواهر شوهرم دختر خونه نشین بود خوشکلم نبود البته زشتم نیست بنده خدا ولی زیبایی انچنایی هم ندارد یکی از همسایه‌ها معرفی کرده بود شوهرم از لحاظ قیافه در یک سطح هستن فقط از لحاظ تحصیل خواهر شوهر من دانشگاه رفته بود پسره دیپلم نداشت ولی قبول کرد الآنم یک بچه دارن

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم

یه خانومه که پنجاه سالشه با عموم که شصت سالشه ازدواج کرده عموم مولتی میلیاردره

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

ما دیرمون ۲۸ نیست 

جاری ام پارسال در ۴۵ سالگی با برادرهمسرم ازدواج کردن که پولدار ترین فرد فامیل شوهرم هستن

البته جاری ام هم متمول هستن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه