2777
2789
مگر سویس زندگی می کنه.

😂نه بابا ایرانم می یان 

البته در صورتیکه مرتیکه در رو باز نکنه 

می تونی زنگ بزنی پلیس می یاد پشت در ،و زنگ می زنه آقا باید در رو باز کنه وگرنه زن می دونه ازش شکایت کنه

😂نه بابا ایرانم می یان البته در صورتیکه مرتیکه در رو باز نکنه می تونی زنگ بزنی پلیس می یاد پشت در ، ...

بعیده پلیس زنگ در خونه ی کسی رو بزنه چون در این صورت بدون مجوز این کارو کرده و اگر اون صاحب خونه بره شکایت کنه بی دلیل زنگ خونمو زدن ممکنه توی بازرسی اون مامور پلیس بازخواست و توبیخ بشه پس هیچوقت بخاطر یه نفر موقعیت شغلی خودشو به خطر نمیندازه 

پلیس بیاد هم یه صورت جلسه مینویسه و میره و میگه برو شکایت کن

قانون هم میگه منزل یک آقا در ایران در اختیار تام خودش هست یعنی اگر خانومش رو بگه برو بیرون خانم باید بره ! ولی توی شکایت هاش میتونه نفقه رو بگیره ازش چون به اختیار خودش نرفته و به زور بیرونش کردن باید نفقشو بدن

مهریه هم که سرجاشه

ولی اینکه آقا کارغیرقانونی کرده باشه نه کارش غیرقانونی نیست چون خونه ی خودشه و قانون ایران هم میگه هر لحظه که بخاد میتونه به خانومش بگه برو بیرون 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخی عزیزم یاد خودم افتادم منم یه بار انداختم بیرون تا خود صب تو راهرو بودم فردا صبشم رفتم سرکار از ا ...

نه عزیزم منو انداخت بیرون رفتم خونه بابام بعدش اومد کلی التماس کرد برگشتم هنوزم آدم نشده

اصلا اینجوری نیست

عزیز من واقعیت رو گفتم شاید به درد بعضیا خورد . دقیقا اینجوریه قانون اینه قانون رو که نمیشه عوض کرد

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

اسی چیشد؟چه خبر؟

تاپیک هاشو نگاه کنید بعد این تاپیک جدید زده تازه سه روز بعدش حس میکنم این تاپیک هم مثل همه اینجور تاپیک ها سرکاری و دروغه

عزیز من واقعیت رو گفتم شاید به درد بعضیا خورد . دقیقا اینجوریه قانون اینه قانون رو که نمیشه عوض کرد

اتفاقا منم در مورد قانون گفتم که اینجوری نیست البته نه همه اش بهش اولی که گفتید. پلیس می‌تونه بیاد و علت یابی کنه و ا همسرش از خونه بیرون کرده. مگر اینکه زن صیغه ای باشه. عقد دایم نه

اخی عزیزم یاد خودم افتادم منم یه بار انداختم بیرون تا خود صب تو راهرو بودم فردا صبشم رفتم سرکار از ا ...

ای خواهر بدبختی میدونی کجاست 

بگی و بدونن اما کاری نکن برات بگن درست میشه تحمل و ....

بعد فقط جلو شوهرت مجبوری وانمود کنی خانوادم خبرندارن این بلاهاروسرم میاری وگرنه الت میکردن بلت میکردن به دروغ🥲

بعیده پلیس زنگ در خونه ی کسی رو بزنه چون در این صورت بدون مجوز این کارو کرده و اگر اون صاحب خونه بره ...

چون هم نوعمی دلم نمیخواد بیخودی حق الناس گردنت بیفته

با خوندن اطلاعات اشتباهی ک توی همین یه کامنتت ترویج کردی میدونی چند زن بی تجربه و نااگاه رو ترسوندی تا احقاق حق نکنن؟

گل قشنگم،درسته مملکت خیلی شهر هِرته ولی اینطورم ک نوشتی نیست و آقا حق نداره چون خونه ی خودشه،زنشو از خونه بندازه بیرون

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
ن پس فکر کردی بخور بخوابه؟

نه عزیزم من به بحوروبخواب عادت ندارم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭