2777
2789
عنوان

جواب همچین مادری رو چی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 47 پست
همش بچگیم و سختیای مادرم تو ذهنم میاد

سلام

عزیزم

من جای شما بودم کمکمو میکردم ولی نه کل سی تومن رو که هم یاداور بشم ک من شرایط شغلیم اوکی نیست هم اینکه از نظر دلی عذاب وجدان نگیرم

واینکه من جای شما بودم این حرفارو نگه میداشتم تا به وقتش

یعنی گلایه بی موقع نمیکردم

نمیدونمهمش به خودم‌میگم شوهرتو نگاه. خونوادش چه کارها که براش نکرده. چقدر حمایتش کرده و میکنه از هر ...

عزیزم چرا با مادرت صحبت نمیکنی همینارو بهش نمیگی ؟

چرا همش مدارا میکنی 

مادرت میتونه برگرده تو خونه ی خودش 

چرا اجاره نشینه ؟

چند بار بگی ندارم برمیگرده تو خونه ی خودش 

بگو من پول ندارم  بهش بگو درسته از پول شوهرم بدم وقتی راضی نیست 

بگو تمام مشگلات زندگی متاهلیم به خاطر بی ملاحضه بودن شماست و رفتارتون 

بگو رفتار شما رو میزنن تو سرم 

میگن برای خانواده ات اهمیت نداری 

بگو عوض احوالپرسی و جویای حال شدنتونه 

عزیزم حرفاتو بزن

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی اول بهش بگو چون کارمو از دست دادم باید ببینم چطور میشه جور بشهکه حداقل بدونه واریزش برات به راحت ...

نه خیلی کم گاهی من شروع میکنم به حرف‌زدن ولی انقدر میگه ناشکری و از بدبختیای خودش میگه که دیگه سکوت میکنم اخیرا اصلا حرف نمیزنیم

همون تورشن تخمدان دوباره پیش اومده؟ ایشالا زودتر حل بشه مواظب خودت باش

احتمالا یه سری علایم دارم که علتش مشخص نیست نمونه برداری کردیم بافت نرمال بود، دیگه احتمالا رو دادن به تورشن خفیف تخمدان

همش بچگیم و سختیای مادرم تو ذهنم میاد

میفهمم خیلی سخته و این عذاب وجدانی که دائم از بچگی بهت تزریق شده چقدر آزار دهنده ست ،میفهمم داری از کسانی مراقبت میکنی که بزرگترین آسیب هارو بهت زدن ،اما اینکه آزارگرهای ما خودشون قربانی دیگران بودن نباید باعث بشه خودت رو قربانیشون بکنی ،اکثر آدم ها در همه ی شرایط سخت هم باز یه سری اختیارات دارن شاید از نظر مالی نمیتونن اما از نظر عاطفی که میتونن !عزیزم شما مادرتون رو اینجوری عادت دادی و متاسفانه نفع ایشون هم در همینه که بهت بی توجهی کنند چون بیشتر عذاب وجدان میگیری و فکر میکنی مقصری و سعی در جبرانش داری ،یه روز تراپیستم بهم گفت مادرت عوض نمیشن تو عوض میشی و داینامیک رابطه تون عوض میشه ،برای نگه داشتن این ارتباط بدترین روش اینه که ایشون هر کاری بکنند شما حمایتشون کنی چون میزان درخواست ها و بی توجهی ها بیشتر خواهد شد 

فقط یه سوال اگر تصمیم تون رو گرفتین که پولو بریزین چرا از بقیه سوال میپرسید؟؟ اگر میخواهید مشورت کنید باید نظرات رو بخونید ببینید جمع بندی تون چیه. ایا خودتون هم نمیدونید ریختن این مبلغ اون هم با این طرز درخواست به صورت تمام و کمال یه جور سادگی یا ببخشید بی ادبانه اش حماقت هست؟ احتمال زیاد خودتون هم میدونید ولی همیشه دوست دارید مطلوب مادری باشید که هیچ گاه تاییدتون نکرده ولو به هر قیمتی..... 

بنظر خودم بچگی نسبتا سختی داشتم قطعا نه به اندازه شما ولی دقیقا مثل شما با یاداوری همه بی احترامی ها و ظلم هایی که پدرم در حق مادرم کرد روحم جریحه دار میشه حتی الان که 10 سال هست مادرمو ندارم. منتها مادرمو بی نهایت دوست داشتم و دارم نه به خاطر اینکه این سختی هارو تحمل می کرد اصلا چون میدونم راه دیگه ای نداشت دوسش دارم چون به من احساس گناه نداد نه وقتی زنده بود و نه الان که از پیشم رفته. هیچ وقت بهم نگفت بخاطر تو این شرایطو تحمل می کنم اگرم گفته اینقدر کم بوده که یادم نمونده. وقتی هم از پیشم رفت عذاب وجدانی در موردش نداشتم فقط حسرت اینو داشتم که هنوز شاغل نشده بودم و کار خاصی براش نکردم. به نظر من مهمترین ویژگی یه والد اینه که به بچش احساس گناه نده.... خودم سعی می کنم همچین والدی باشم. 

در عوض پدرم هر کار دلش میخواد میکنه و اگر ترکش کنی یا بهش کم محلی کنی سریع از در بدبختی وارد میشه که نظرتو جلب کنه. اگر حالت بد باشه با سرزنش بدترش میکنه و اگر حالت خوب باشه با یه حرکت در کسر از ثانیه حالتو بد می کنه. فقط بفکر خودشه...... و همیشه بمن احساس گناه داده. الان سه ساله تصمیم گرفتم دلم براش نسوزه چون مسبب چیزیایی که سرش میاد خودشه نه من...... بخودشم مربوطه میخواد چیکار کنه من زندگی و بچه خودمو دارم. خیلی سعی کردم باهاش کنار بیام ولی خودش هیچ تغییری نکرد منم باهاش کات کاملم. نه که راحت باشه ولی هزار بار بهتر از در ارتباط بودن باهاش و اسیب دیدنه. 

اگر نمیتونید کات کنید اشکال نداره ولی با خودتون درست رفتار کنید. فقط دوس دارم احساس واقعی تون رو بعد اینکه سی تومنو میزنید به حساب همچین مادری بدونم..... 

با ارزوی سلامت و شادی 🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️

فقط یه سوال اگر تصمیم تون رو گرفتین که پولو بریزین چرا از بقیه سوال میپرسید؟؟ اگر میخواهید مشورت کنی ...

مرسی عزیزم درسته من خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم خیلی اسیب بهم زده.‌همیشه اعتماد به نفسم رو اورده پایین هیچ وقت تشویقم نکرده خیلی از مشکلاتی که الان با شوهرم دادم منشاش مادرمه ولی وقت عمل خیلی سخته برام. 

حالا اینبار خدا کمک کرد برای یه کاری که ۰ند ماه پیش اقدام کرده بودم امروز ایمیل اومد پول واریز کنم و اونو واریز کردم و دیگه واقعا اونقدری پول ندارم به مامانم کمک کنم به داداشم گفتم گفت خودم حلش میکنم تازه مامانم بعد فوت بابام حقوق اونم میگیره و من تازه فهمیدم

مرسی عزیزم درسته من خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم خیلی اسیب بهم زده.‌همیشه اعتماد به نفسم رو اورده پایی ...

عزیز دلم 

خواهش میکنم دلت به حال خودت بسوزه 

چطور مادرت اینهمه هوای پسرشو و عروسشو داره احساس میکنم همش میخواد از شما بِکَنه واسه خودش 

پیش خودش میگه خودشو شوهرش درآمدشون خوبه باید به من هم بده 

هر وقت دیدی داره ‌گله شکایت و ناشکری میکنه 

تو سعی کن بیشتر گله کنی و حرف خودت رو بزنی 

ناراحت نشو ولی مادر دلسوزی نداری 

بیشتر باعث میشه بهت آسیب برسه تا اینکه کمکت کنه 

هر کی دیگه بود دختر خوشگل و مهربون و خانم دکترش رو رو سرش میذاشت 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
عزیز دلم خواهش میکنم دلت به حال خودت بسوزه چطور مادرت اینهمه هوای پسرشو و عروسشو داره احساس میکنم هم ...

مرسی عزیزم خیلی سعی میکنم ارتباطم رو باهاش کم کنم و اون ادتباط کمم نذارم اذیتم کنه.

حتی از نظر ظاهری هم اذیتم میکنه. من بدنم پره هرچقدرم وزنم بیاد پایین باز ژنتیکم یه جوریه یه قسمت‌هایی از بدنم چاق میمونه انقدر جلو شوهرم از این نظر تحقیرم کرده که پاهات مثلا چاق و زشتن یا چیزهای دیگه هنوز اثارش رومه

مرسی عزیزم درسته من خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم خیلی اسیب بهم زده.‌همیشه اعتماد به نفسم رو اورده پایی ...

مادرت خیلی توقعش بالاهه واقعا عجیبه چرا این کارارو میکمه؟ در عوض محبتم نمیکنه    واقعا یه خانوم تنها تو این سن مگ چ خرجی داره  ک هم شما کمک میکنید هم داداشتون هم حقوق پدرتون هم اجاره خونه میگیره   مبلغ کمی ام ک  هرکدوم نمیدید بهش    الان اکثر خانوما مثل مادرتون دارن با حقوق شوهرشون ک فوت شده میگذرونن  حالا شما میتونید یکم برا اجاره خونش کمکش کنید  

مادرت خیلی توقعش بالاهه واقعا عجیبه چرا این کارارو میکمه؟ در عوض محبتم نمیکنه واقعا یه خانوم تنها ...

مثلا این سی تومن قسط مبلشه. اون موقع که من مبل میخریدم برای جهازم نمیذاشت جاهای گرون و ترک برم همش اصرار داشت از این کارگاهیا بخرم. هدچند من گوش ندادم ولی خودش رفته مبل ترک خریده

مرسی عزیزم خیلی سعی میکنم ارتباطم رو باهاش کم کنم و اون ادتباط کمم نذارم اذیتم کنه.حتی از نظر ظاهری ...

مادرت با داداشتم اینطوری رفتار میکنه؟   با شما قبل ازدواجت اینطوری بود؟ 

نه قبل ازدواجم انقدر پول نمیگرفت البته خب خودم خونه بودم و برای خونه خرج میکردم

از لحاظ مهر و محبت چی؟  آخه برام سواله ک وقتی تنهاست چه مشغله ای داره حال دخترش و نمیپرسه؟

مثلا این سی تومن قسط مبلشه. اون موقع که من مبل میخریدم برای جهازم نمیذاشت جاهای گرون و ترک برم همش ا ...

خیلی ظلمه واقعا واسه مبلش شما اذیت باشید حالا اگ خودتون دوست داشتید میخریدی واسش یه چیزی 

خب حداقل انقدر خرجش میکنی یکمم عزت جلو شوهرت بهت بزاره یکم جبران کنه   من اطرافم هیچ دختری ندیدم انقدر خرج کنه واسه خانوادش   باید تورو بزاره رو سرش مادرت