2777
2789

چند بار گفتم چرا نگفتن؟ فقط گفتن ۱ هفته دیگه زنگ بزن میگیم چند تا جنین داری خانوم دکترمم میگفت فولیکولاش زیاده ولی تعداد نگفتن

چندروز باید صبر کنی که مشخص بشه چه تعداد میمونه 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها اونم هست ولی آخه بعضی ها میدونستن چند تا دارن میتونن فعلا تعداد بگن اینم شانس منه

منم بار اول بهم گفتن ولی باز دوم نه.نگن بهتره.سری اول به من گفتن ۹ تا داری ولی نهایتا ۱ جنین تشکیل شد تو ذوقم خورد

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

ممکنه ۲۰ تا باشه اما بعضیاش پوچ باشه بعضیاشم جنین نشن شایدم کارشون خوب نیس نگرانن نتونن تلقیح رو درست انجام بدن ... نگران نباش توکل به خدا

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
منم بار اول بهم گفتن ولی باز دوم نه.نگن بهتره.سری اول به من گفتن ۹ تا داری ولی نهایتا ۱ جنین تشکیل ش ...

عه عزیزم با بار چندم مثبت شدی ؟ دعا کن با بار اول بشم تحمل ندارم این راهو از اول برم😔 راستی چند روز بعد انتقال دادی حالا منو گفتن بعد یک هفته میگیم چند تا جنین داری یهنی همین ماهم انتقال میدن یا موند ماه بعد؟

حتما جنین ۵ روزه میخوان براتون بگذارن که گفتن یک هفته دیگه .من یک بار پانکچر شدم بهم گفتن ۲۴ تا تخمک ...

ممنون از پاسخ گوییتون عزیزم😘 حالا پنج روزه باشه بهتر یا نه ؟ توروخدا برام دعا کن

ممکنه ۲۰ تا باشه اما بعضیاش پوچ باشه بعضیاشم جنین نشن شایدم کارشون خوب نیس نگرانن نتونن تلقیح رو درس ...

آره عزیزم راست میگی تو کاغذ گوشه بالا نوشته بودن ۲۵ عدد نمیدونم همین فولی بود یا نه از خدا میخوام زیاد تشکیل بشه با کیفیت خوب و با بار اول مثبت بشم😔

انشالله دفعه اول بگیره عزیزم، جنسیت هم تعیین کردی؟ هزینه چقد شد؟

الهی آمین ممنون بابت دعای خیرت😘 نه تعیین نکردم فعلا پانکچر ۱۲ انتقال ۱۰ با دارو ۱ میلیون سونو ۲ میلیون 

ممنون از پاسخ گوییتون عزیزم😘 حالا پنج روزه باشه بهتر یا نه ؟ توروخدا برام دعا کن

۵ روزه بهتره عزیزم ، ان شا الله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح عطا کنه .

من هم ۶ سال ناباروری داشتم ولی بعدش خدا طی ۳ سال ۳ تا فرشته بهمون داد .

یک بارداری با آی وی اف و ۲ تا بارداری طبیعی .

۳ تا بچه شیر به شیر . 😍😍😍😍

ان شا الله روزی و قسمت شما هم بشه . 🌷🌷🌷🌷