2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین تو ذهنت بهم ریخته اس و درونت آشوبه تو باید خودتو پاکسازی کنیاول اینکه تو همه دشمناتو ببخش حتی ا ...

مرسی فداتشممممم...حس میکنم این یکی کارسازه

حالا هر سوالی داری بگو با کمال میل جواب میدم

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

نه فعلا براش عجله نکن یه مورد خیلی بد قراره بیاد گولش رو بخوری تهش طلاقه بیخیالش شو

سلام عزیزم میشه ادل بگی از من چی حس میکنی هذچی 

و بعد اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟فردا نتیجه ی خوب میشنوم یا نه 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

نه فعلا براش عجله نکن یه مورد خیلی بد قراره بیاد گولش رو بخوری تهش طلاقه بیخیالش شو

من تو هفته چند بارداری زایمان میکنم .زایمانم چن ساعت طول می‌کشه 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
اوائل سال جاری

گلم مبشه بگی از من چی حس میکنی هرچیزی ؟؟ و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟ فردا نتیجه ی خوب میشنوم یا نه ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

مرسی فداتشممممم...حس میکنم این یکی کارسازهحالا هر سوالی داری بگو با کمال میل جواب میدم

عزیزم رنگ لباسای تو تنم چه رنگیه 

تا اخر امسال ازدواج میکنم؟

و اینکه وضع مالی همسر اینده ام چیه؟و اینکه اشناس یا غریبه؟

و اینکه من زودتر ازدواج میکنم یا دختر خالم؟

نه عزیزم حسادت اصلا اتفاقا تنها چیزی که خوشحالم می‌کنه پیشرفت اطرافیانهنه از کلاس دوم سوم چهارم هم ا ...

عزیزم   به نظرم اینکه همش استقبال فکرای بد میری و به چیزای بد فکر میکنی باعث میشه خودت نباشی یا اینکه از حذف آدمایی که حضورشون اذیتت  میکنه میترسی ..

انقد فکرای منفی نکن‌.چیزی که تو گذشته اتفاق افتاده که تمام شده و رفته کیه که به هر دلیلی تو زندگیش اشتباه نداشته .از آینده هم کسی خبر نداره خودت تلاش کن .اگه فکر بدی به ذهنت میزنه سعی کن خودت مسیرشو عوض کنی .اگه آدم بااراده و قوی بودی کارایی که کردی رو به ذهنت بیار.کارایی که حالتو خوب میکرده رو باخودت تکرار کن ..برای آرامش و حال خوبت واست آیت الکرسی خوندم ایشاالله که بزودی لبخند به لبات و بیاد و اون چیزی که میخوای اتفاق بیوفته واست

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹