2777
2789
نه

من کی مادر میشم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نگا میکنم، میشه بگید سیاوش چه حسی ب ساحل داره؟

دوستش داره اما خب یکم شک و تردید داره بابت خودش

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

هنوز که حامله نشدی

وات

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

لطفا یک نگاه به تاپیکم‌بندازید اگه تونستید راهنماییم کنید منم با کمال میل به سوالاتتون جواب میدم عزی ...

عزیزم من نتونستم ولی به سوالم جواب بده برات حمد میخونم میشه اول چیزی ازم حس کردی بگی بعد بگی بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟ 

فردا خبر خوب میشنوم یا نه

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

نه عزیزم حسادت اصلا اتفاقا تنها چیزی که خوشحالم می‌کنه پیشرفت اطرافیانهنه از کلاس دوم سوم چهارم هم ا ...

ببین تو ذهنت بهم ریخته اس و درونت آشوبه تو باید خودتو پاکسازی کنی

اول اینکه تو همه دشمناتو ببخش حتی اگه بدترین چیزا رو سرت اوردن چون اگه نبخشی نمیشه 

بعد میری زیر دوش و میشی و حس میکنی توی طبیعت و زیر ی ابشاری و این کلمه رو تکرار میکنی هم اکنون تمام سنگینی من از بدنم جاری شده و بدنم پاک میشو و من تموم بار سنگین روی دوشم را برمیدارم 

ی بار امتحان کن عالیههه بعد حموم هم نمک بزن بدنت و بعدش با محلول اب و سرکه بدنت رو بشور 

در طول روز ایت الکرسی بخون 

ایت الکرسی بخون فوت کن به اب بخور