2777
2789
عنوان

برگردم ب کسی ک بهم خیانت کرد❓️

274 بازدید | 39 پست

تقریبا یکسال پیش با کسی تو رابطه بودم ک کم کم خیلی وابستش شدم عاشقش شدم تموم رویام شده بود بخدا اما نامزد داشت و ازم مخفی کرده بود ینی ب جفت ما خیانت کرد و ولم کرد خیلی سخت بود وقتی ولم کرد هیچ جوره تاالان نتونستم با خودم کنار بیام چن وقت پیش بعد مدت ها پیام دااد ک تموم کرده و دوسم دااره و برگردیم ب هم 

من الان تو رابطه هستم ولی راستیتش علاقه ی زیادی به کسی ک الان باهم هستیم ندارم و میگم ک تموم فکر و ذهنم تماماً درگیر عشق سابقمه 

من اونو بلاک کردم ولی ته قلبم ک نمیشه با خودم دروغ بگم دوسش دارم برگردم بهش اشتباهه؟💔

توروخدا میشه الکی رد نشی و راهنماییم کنی؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه برنگرد بهش ارزش نداره این ارتباطی هم که الان داری تموم کن چون داری به این فرد جدید ظلم میکنی

این فرد جدید پسرخالمه و دوسم داره چن ساله ک حسشو میدونستم اما اخر منم قبول کردم ک باهم باشیم ولی تماما من عشق سابقمو دوس دارم

با خودم میگم حتما اونم دوسم داشته ک گفته برگردیم ب هم🙂💔

وقتی اینطوری فکر کنی 

آدم نمیتونه راهنماییت کنه خدایش

وإذا القلـوبُ تَوڪلت،ماضـرَّۿـا عـسـرُ الحياة وربُّـها يَڪفيـهـا🦋🌱."

یبار گند زده به احساست کافی نیست؟

بنظرم از اینی که الان باهاش تو رابطه هستی هم جدا شو چون میگی چندان حسی بهش نداری اما به ادم خیانتکار دوباره برنگرد

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

اصلاوابدا اون فرد ذاتش خرابه ودرست هم نمیشه

میگف ک تموم کرده با اون و میگف نتونسته منو فراموش کنه و تمام این مدت تو فکرم. بوده 

نمیدونم حرفاش راست بود یا ن ولی کاش میشد همه چی برگرده ب سابق🙂