2777
2789

عزت نفسم خورد و خاکشیر شده خیلی از لباسا مثل لباس مجلسی مانتو. و پالتو بلند حتی بعضی مدل شلوارا نمیاد بهم 

پاهای کوتاه دست و پای کوچیک گردن کوتاه 

۲۶ سالمه و از طرف خیلیا حتی آقایون بابت این قضیه مسخره شدم ۱۵۶ قدم چی از عظمت خدا کم می شد قدم متوسط بود

چه اشتباااهی کردم به دنیا اومدم ...!

زیاد کوتاه نیس ک 

ریر ۱۵۵ کوتاهه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بده ینی؟ بعد چ مسخره ای کردن؟ مگه مهمه برا بقیه؟ 

برا همینه من تنهام؟ 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

آقایون بی جا کردن مسخره کردن

بعصیا هم از دختر ظریف و این قد خوششون میاد 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

توام باید تیپای مختص ب خودتو بزنی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

منم هم قد توام ولی همه بهم میگن بهت میاد 160 باشی

انقدرام داغون نیستیم خودت داری اعتماد به نفستو خراب میکنی 

منم خیلی بابت این موضوع ناراحتم و ارزو دارم کاش قدم بلند تر بود

چند کیلویی؟

والا من بیچارهد۱۸۰ قدمه انقد تمسخر میشم

خدایی ۱۸۰ ایی؟ بابا مامانت چندن؟

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

من ۱۵۷ و خیلیمم راضیممم بخاطر قد و وزن و صورتم و رنگ پوستم و مدل موهام کلا شبیه عروسکام ازین جهت خیلی طرفدار دارم هم تو مردا هم بین دوستام😅😅

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی

من ۱۵۷ و خیلیمم راضیممم بخاطر قد و وزن و صورتم و رنگ پوستم و مدل موهام کلا شبیه عروسکام ازین جهت خیل ...

میشه ببینمت