2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و اونایی ک عقدن فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 91 پست
منم ۱۰ ماهه عقدم اوایل به شوهرم میگفتم به مامانت بگو زنگ بزنه بگه بیا خونمون اما الان هر وقت شوهرم م ...

مرسیی عزیزم 

درسته ولی عزیزم هیچ وقت خونه مادرشوهرت آشپزی نکن 

کمک در حد ظرف شستن و سفره باز و بسته زیاد کار نکن وظیفهدمیشه.

ن اتفاقا خیلی ب خونه میرسه ولی نشنیدم نامزدم بگه مامانم دعوتت گرده میگه بریم خونمون ناهار بخوریم میگم نمیام بدون دعوت بحثمون میشه خودش میبره مامانش دعوت نمیکنه

شام بیرون بخوریدشب هم نمون به عیچ عنوانخاکی بازی درنیار من این کارو کردم جواب بدی هم گرفتممتاسفانه م ...

یه بار بیرون بودیم رفتیم دیدیم شلم رو خوردن صبر نکردن ما برسیم زنگ هم نزدن بپرسن کجایین که صبر کنیم یا نه 

غذا هم کته و‌ نیمرو بود 

الان یادم میاد میگم چه خری بودم من

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مشکل نامزدته باید با مادرش هماهنگ کنه که تو رو میبره بعدشم نیاز نیست دعوتت کنه شامم خودتون یه ...

همین کارو میکنیم میخریم میبریم باهم میخوریم.

از کجا بفهمم نامزدم ب مامانش میگه من میرم خونشون یا ن 

بهم گفت بریم خونمون ناهار بخوریم گفتم نمیام گفت مامانم غذا درست کرده منظورش اینه میدونست منم میرم

مرسیی عزیزم درسته ولی عزیزم هیچ وقت خونه مادرشوهرت آشپزی نکن کمک در حد ظرف شستن و سفره باز و بسته زی ...

اینا قانونای الکی که برای خودشون گذاشتن مردم 

من خودم داداش ندارم اگه عروس داشتیم حتما انتظار داشتیم عروس میاد اینجا حداقل تو ظرف شستن کمکی کنه به مامانم 

به این حرفا گوش نده که کار نکنیم پیشه وظیفه 

مگه اون بنده خدام نوکر ما آخه 

خودش نمیزاره آشپزی کنم وگرنه حتما میکردم 

ظرفی ام میخوام بشورم هی میاد میگه نه خودم میشورم 

بزور میکشمش کنار میگم شما غذا پختی بزار من بشورم 

اون نوکر من نیست که بیاد خدمتم و بکنه، منم نوکر کسی نیستم. در کنار هم چند روزی که اونجام و زندگی می‌کنیم 

من مواقعی که شوهرمم نیست اصلا نمیرم شده دوماه شوهرم نیومده منم نرفتم خونه مادر شوهرم اما هر وقت بیاد ...

منم همینطور بدون نامزدم نمیرم اصلا باهم میریم باهم برمیگردیم 

شده نامزدم منو خونشون تنها بزار ه بت مادرشوهرم ۲ساعت بعد بیاد .

باز مادرشوهرت خوبه ها 

مادرشوهر من پیش دخترش کوفت تبریزی درست کرده بود با دامادش اونحا بودن من رفتنی کوکو سیب زمینی 

ولی کلا مادر شوهرم خدا رو شکر زن منظمی همه وعده های غذایی و سر وقت درست میکنه همیشه سفره صبحانه از ۷ ...

ببین مادرشوهر من چجوریه؟

پنجشنبه ها شب. نامزدم میره باشگاه ۱۱ شب میاد دنبالم میریم میگردیم ۱۲ میرم خونشون بمونم بخوابم میبینم خوابیده فرداش صبح مثلا ۱۰ یا ۹ونیم بیدار میشیم میبینم مادرشوهرم خونه نیس رفته خونه همسایه 🙂

نامزدم هرسری صبحانه آماده میکنه

منم همینطور بدون نامزدم نمیرم اصلا باهم میریم باهم برمیگردیم شده نامزدم منو خونشون تنها بزار ه بت ما ...

آره کلا تو این مورد پذیرایی و غذا عالیه 

مثلا غذا خیلیم درست میکنه اضافه میاد

گاهی من التماسش میکنم میگم مامان غذا دیگه درست نکن تو رو خدا اینو گرم میکنیم میخوریم 

قبول نمیکنه 

من خیلی آش دوست دارم همه نوعش عاشقشم 

هر وقت میرم اونجا حتما مثلا دو وعده ظهرش و آش میزاره 

شام ها حتما کبابی یا مرغ و فسنجون و ...

تو این ۱۰ ماه هیچ هیچ دستوری ام بهم نداده اصلا 

حتی نگفته چای بیار آبی بیار 

مثلا پدر شوهرم میخواد قرص بخوره به شوهرم میگه محمد برو آب بیار برام یا محمد چایی بیار برام محمد جارو بزن 😂😂😂

همیشه بعد غذا من ظرف میشورم شوهرم جارو میزنه 

مادر شوهرم رو کابینت ها و مرتب میکنه و گاز پاک میکنه 

همین که خودش بی تفاوت نمیره بشینه ، موقع ظرف شستن میگه خودم میشورم ، دستوری نمیدن بهم ...همشون برام ارزش داره و دوست دارم کمکشون بدم 

اما اگه واقعا طلب کار بودن و همش انتظار داشتن ازم ، دلم نمیخواست یه لیوانم اونجا جا به جا کنم

ببین مادرشوهر من چجوریه؟پنجشنبه ها شب. نامزدم میره باشگاه ۱۱ شب میاد دنبالم میریم میگردیم ۱۲ میرم خو ...

مادر شوهرت کلا بیخیال عیب نداره عادتش ناراحت نباش 😂

مامان منم اینجوری کلا زیاد سخت نمیگیره زندگی و 

برا خودش زندگی میکنه 

صبح بیدار میشید خودت با شوهرت سفره بندازین صبحانه بخورین 

مادرش اگه دیر اومد خونه شروع کن یه ماکارونی بزار یه آش بزار ظهر جمعه 😋

یه کاری کن این چند وقت نامزدی بهتون خوش بگذره و الکی دلخوری پیش نیاد 

نمونم نامزدم ناراحت میشه چند بار نموندم دیدم نامزدم دلخوره

نه گناه داره شب پیشش بمون 

من خودم عادت کردم وقتی شوهرم اینجا دوست ندارم تنها بخوابیم 

شانس آوردم دیر به دیر میاد وگرنه هر شب اونجا بودیم 

اینا قانونای الکی که برای خودشون گذاشتن مردم من خودم داداش ندارم اگه عروس داشتیم حتما انتظار داشتیم ...

اره حرف شماهم درسته ولی جوری نباشه هر سری ظرف ششت هر از گاهی کمک 

در کل کم موندن خونه مادرشوهر بهتره ولی شما شهرتون فرق داره مجبورین

آره کلا تو این مورد پذیرایی و غذا عالیه مثلا غذا خیلیم درست میکنه اضافه میادگاهی من التماسش میکنم می ...

مشخصه آدم خوبی هستن عزیزم منم باشم خیلی کمکشون میکنم

ولی مادرشوهر من با شما فرق میکنه 

ن صبحانه آماده میکنه برامون

ن رفتنی غذای خوب درست میکنه ولی دخترش رفتنی سنگ تموم میزاره

عزیزم ی سوال شما رفتنی خونه مادرشوهر موندنی جای خاگواب شمارو میندازن؟

نه گناه داره شب پیشش بمون من خودم عادت کردم وقتی شوهرم اینجا دوست ندارم تنها بخوابیم شانس آوردم دیر ...

منم همینطور دوست دارم هر شب کنارش باشم ولی نمیشه رفتار هارو میبینم ناراحت میشم میرم میبینم مادرشوهرم جای خواب خودش رو پهن کرده واسه مارو انداخته زمین .از اولش هم نشد جای خواب مارو باز کنه نمیگم وظیفشه ولی خب مادرشوهر کسیه ک ذوق میکنه اولین بار میخوان کنار هم بخوابن

مامان خودم دیدم دیگه داداش اومدنی خونمون با زن داداشم مامانم با ذوق میرفت جای خواب هاشو پهن میکرد. هر سری همیشه