2777
2789
عنوان

خواهشا ی کم ازقروفر بکاهید ب تربیت بچتون برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 50 پست

اصلا نه جاشو عوض کن نه چیزی

بچه باید یاد بگیره همه جور ادمی درایندش میاد مقابلش و اتفاقا  الان موقع دادن اعتماد بنفس بهشه

براش توضیح بده اشکال نداره کفشش کثیف بشه

یا موهاش بخاطر بازی مرتب نباشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا بعضی بچها خیلی گنده گنده حرف میزنن مسلما هیچ مادری دوست نداره بچش تو سن کم تو این فازا باشهشما ا ...

ایقدددددر بهم ریختتت ک هرچقدررتعریف میوم بی فایدس فکر کنم بمن نگف بعد ی روز گریه ک اره مگه من لباسام چشونه ....الهی بمیرم 

اره خواهرم حرفت حقته منم یه پسری تومهد پسرمه همش بچه هارو میزنه هول میده یکی دوبار پسرم هول داده بارنگ کشیده روصورتش رفتم مهدگفتم بامادرش صحبت کنم باکمال ناباوری مادرش گفت بچست گفتم مگه بچه من ریش سبیل داره خب مال منم بچست تازه از بچت هم جثش کوچکتره ریزه گفت ب من چه که تو به بچت نمیرسی ولاغره گفتم خانم مگه قانون جنگل هرکس قوی تره اون یکی روبخوره کمی بابچت صحبت کن به من میگه خودت بابچت صحبت کن ازخودش دفاع کنه خب همچین مادر بلانسبت نفهمی دیگه مشخصه بچه تربیت کردنش چجوریه

بهش اعتماد به نفس بده بهش بفهمون تو سال ۱۴۰۳ دختر به اندازه دانش و اعتماد به نفسش ارزشمنده و همین که ...

تذکر ب مربی و خانواده دادم وکلی باهاش صحبت کردن اما ببین چقد روش تاثیر گذاشته ک هردفه میخاد بره میگ ی جور لباس بپوش مسخرم نکنن

خستم دخترپ خودش مریض الان چیکارکنم بچم اعتمادبنفسشودب دس بیاره

باید قوی بارش بیارین و یادش بدین که مهم نیست بقیه چی میگن، مهم اینه که اون همیشه خوبه

نذارین از الان اعتماد بنفسش لطمه ببینه

اگر لازمه با مادر اون دختر هم صحبت کنین

توروخدابگودچی بش بگم وچیکارکنم

من خودم اصلا اهل آرایش ، رفیق بازی ، یا هرچیز دیگه ای نیستم

هیچوقت بچم رو آرایش نمیکنم ، میگم ظاهر مهم نیست

اگه دیدی کسی بی ادبه کنارش نرو ، حرف بقیه مهم نباشه واست

حتی اگه ازت تعریف شد

فقط پدر مادر و معلم 

حتی امسال رفت کلاس اول گفتیم توی انتخاب دوست عجله نکن ، حتی اگه دوستی پیدا نکردی ناراحت نشو ،دوست خوب دیر و سخت گیر میاد

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
به بچت بگو اون دختره از ما کمتر پولداره و به تو حسودی میکنه. هر وقت بهت چیزی گفت بهش بگو حسود خانوم. ...

ی نفر ک همش میزدش دختر من تعجب میکرد بش گفتم مامان چرا حرف نمیزنی ی ب مربی بگو یا خودت جوابشو بده بنظرت چیگف گف ن مامان فقط بهش گفتم مگه من دوستتون نیستم چراایقد بمن توهین میکنید 

بخداهمه جاایطورپیدا میشه

نه بعضی محله ها اینطورین بچه های اون محله وحشین

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من خودم اصلا اهل آرایش ، رفیق بازی ، یا هرچیز دیگه ای نیستمهیچوقت بچم رو آرایش نمیکنم ، میگم ظاهر مه ...

دخترمنم مدام میگه کسی باهام دوست نیس گریه دوستم رف با یکی دیگه دوست شد گریه ....ینی من پیرشدم