2777
2789

دخترمن اعتمادبنفسشو ادست داد ازبس ک تومهدی بچه ای مدام ب دخترم میگه این لباست زشت موهات زشت کفشات کثیفن و کلی حرفای منفیه دیگه تعجب میکنم دخترمن خیلی تمییز و تمام سعیم براین بهترین لباسشو بپوشه...چراموهات ساده درس کردی...اصلا عجیبه برام ی بچه تااین حددرباره ی تیپ وقیافه حرف بزن درحدی شده دخترمعصومم ک تواین فازا نبود مدام میپرسه این لباسم زشته یان مدل موهام نکنه بچه ها مسخرم کنن دلم خوش بود بچمومیبرم تواجتماع....خستمممممممم

سریعا مهدشو عوض کن ببر دوستای بهتر براش پیدا کن 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما هم به اعتماد به نفس بچه ات برس 

دختر منم اینجوری بود

یادش دادیم براش مهم نباشه

همه جا خوب و بد هست

آدم باید یاد بگیره جای بد ، خوب زندگی کنه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

هی جوری شده خواهر   ضرر وزیان این بیرون بردن از سودش بیشتر شده  از ترافیک و استهلاک ماشین و دود و دم و آلودگی و ویروس و سرماخوردگی و پول خرج کردن بگیییییییر تاااا همین چیزهایی که شما میگی اضاف کن روش

کلا بعضی بچها خیلی گنده گنده حرف میزنن مسلما هیچ مادری دوست نداره بچش تو سن کم تو این فازا باشه

شما اینقدر از دخترت تعریف کن بتونه از پس خودش بربیاد چون تو هر مقطعی از این جور افراد هستن

بهش اعتماد به نفس بده بهش بفهمون تو سال ۱۴۰۳ دختر به اندازه دانش و اعتماد به نفسش ارزشمنده و همین که ظاهرش ساده و مرتب باشه چند لول بالاتر از اون دختریه که ظاهرشو نه برای خودش برای جلب توجه بقیه آراسته میکنه 

اگه هم ادامه پیدا کرد به مربی بگو بیشتر غیر مستقیم صحبت کنه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم