2777
2789
عنوان

اگه میخوایید جذاب بشید بیاید

94 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان من زهرا 17 سالمه و چند ساله به دنبال یه لایف استایل خوب یه سبک زندگیه قشنگ هستم و میخوام یه شخصیت جذاب داشته باشم برای این کار میخوام یه دوستی هم داشته باشم که هدفش مثل من باشه سنشم مهم نیست فقط خانم باشه اگه واقعا دوست دارید با هم تغییر کنیم از اون دوستای درست و حسابی باشیم درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم کدوم اپلیکیشن باشیم حضوری هم نیست فقط تو یه گروه همگی با هم اوکی میشه متاهلا هم میتونن بیان راجب مسائل بهم کمک میکنیم

ایدی روبیکام از اینجا به من پیام بدید 

zahraes07@

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمانی خوشگل میشی که خودت به این باور برسی خوشگلی

و من قصدم همینه عزیزم من به این باور رسیدم من به خودم باور عمیقی دارم میخوام با افرادی که مثل خودم هستن همکاری کنم تا رشد کنم

پول نمیتونه شخصیت شمارو بسازه مگر اینکه شما روش کار کنی

خب این اره ولی خیلیا با پول تغییر کردن شخصیت جدید ساختن پول شخصیت رو به اوج هم میرسونه اعتماد بنفس میده به ادم

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
خب این اره ولی خیلیا با پول تغییر کردن شخصیت جدید ساختن پول شخصیت رو به اوج هم میرسونه اعتماد بنفس م ...

عزیزم برای من مهم نیست که پول چیکار میکنه من خودم میخوام رشد کنم موفق بشم برای همینم دوست دارم با بقیه رشد کنم اینطوری موفقیتم بیشتره