2777
2789
عنوان

به نظرتون می تونم موفق شم با این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی خیلی امیدوار شدم

عزیزمی اصلا ناامید نباش همینکه تیزهوشانی این خودش نشون میده که آینده داری می‌دونی رشته شما قبولی خوبی هم داره رقابت کناره 

من خودمم تیزهوشان درس خوندم اما تجربی 

هم کلاسیم که پز درصداشو میداد با درصدام خوردش کردم تو ناحیه شدم نفر اول اون شد دوم😂تو هم یه روز رقیباتو خورد می‌کنی بی شک 💪💪😎

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

نمی تونم داشته باشم یه بار نصب کردم چون معلممون اونجا ویدیو می‌فرستاد زمین و زمانو یکی کردند به چه ح ...

راستش اسی خانوادت عجیبن چرا اینجوری میکنن

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

چه جوری ؟ با چ استادی ؟

هیچ استادی خودم تنها خداشاهده به خودم قول دادم که یه روز به این درصد میرسم 

من با خانواده زندگی نمیکنم همین که آرامشم بیشتر شده بود و شبانه روزی تلاش کردم تست زیاد زدم البته من از بچگی تو المپیاد همیشه بودم ولی دهم یهو افت درسی داشتم بخاطر یه معلم بیشعور

آره خیلی من حتی اتاقم ندارم برای درس خواندنپدر مادرم سنشون بالاست مخصوصا پدرم

خواهر برادر بزرگتر؟

کتابخونه مدرسه ندارن یا سالن مطالعه چون گفتی تیزهوشانی حتما دارن

وای منم دهم افت کردم موفق باشی عزیزم

ولی هرجور شده  یه اتاق گیر بیار

یه سوال خونتون حیاط یا پشت بام داره ؟؟

خواهر برادر بزرگتر؟کتابخونه مدرسه ندارن یا سالن مطالعه چون گفتی تیزهوشانی حتما دارن

4 تا برادر بزرگتر و یک خواهر بزرگتر که از پدر فقط یکی هستیم  اینجا زیاد نمی تونم از زندگیم بگم اگه میخوای درخواست دوستی بده

چرا داریم