2777
2789
عنوان

به نظرتون می تونم موفق شم با این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 61 پست
4 تا برادر بزرگتر و یک خواهر بزرگتر که از پدر فقط یکی هستیم اینجا زیاد نمی تونم از زندگیم بگم اگه م ...

خب مدرسه درس بخون

مدرسه ما اینطوری بود که ثبت‌نام میکردیم قیمتشم خوبه نسبت به بیرون بعد کل کتابامونو و جزوه هامونو می‌بردیم تا ۱۰شب مدرسه درس میخوندیم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوهوم ویلایی

خب چقد خوب به برادران بزرگتر بگو برات یه اتاق کوچیکم حتی شده ۲در۳درست کنن 

چون یکی از فامیلامون همین کارو کرد خانوادشو مجبور کرد که براش اتاق جدا بسازن 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

اگه رشتت تجربی بود میگفتم نه ولی ریاضی فرق داره

دقیقا تجربی باید خرج کنی آزمون باید حتما باشه که گرونه باید معلم خوب داشته باشی

خب مدرسه درس بخونمدرسه ما اینطوری بود که ثبت‌نام میکردیم قیمتشم خوبه نسبت به بیرون بعد کل کتابامونو ...

خیلی ممنونم ازت امیدوارم کردی خانم دکتر آینده 

ایشالله بهترین دکتر بشی 

خیلی ممنونم ازت امیدوارم کردی خانم دکتر آینده ایشالله بهترین دکتر بشی

😍❤️همچنین خانم مهندس آینده 

عه منم اجازه ندارم نصب کنم=(

یعنی مامانم بابام و می‌تونستم راضی کنم چون زیاد سردرنمیارن 

امان از اون داداش خیر ندیده ام یه جوری ترسوندشون انگار اونایی که تل دارن دارن قتل میکنن