2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 224 پست
آخه ی بارم جدا شدم حرف فامیل رو چکارکنم

حرف فامیل رو بریز دور زن

جونتو بردار و فرار کن

درخواست طلاق بدی ببرنت پزشکی قانونی مشخصه کتکت میزنع

کم کمش طلاقه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اره واقعا درست میگی ممنون گلم

خواهش میکنم عزیزم 

امیدوارم بهترنیا واسه خودت و بچه هات رقم بخوره

ن از بچه هات و ن از حقوق و حقوقت هیچوقت نگذر

بهتره هر چی سریعتر با ی مشاور و ی وکیل مشورت کنی

هر وقت نیاز ب وکیل داشتی خواستی مشورت کنی بهم بگو تا معرفی کنم بهت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشاوره نمیره اختلال خودشیفتگی داره میگه همه باید از من اطلاعت کنن. خودشون برام هیچی نخریدن انتظار دا ...

اصلااا ابدااااااا خونه و زمینت رو نده به شوهرت

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

حرف فامیلو بیخیال خودتم که خونه داری برو خودتو نجات بده فامیل مادوبارطلاق گرفته ولی سومین ازدواجش خو ...

خدا نگذره از اینجور آدما. من تموم. میکنم زندگیم رو این جا من دلخوشی ندارم 

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم بهترنیا واسه خودت و بچه هات رقم بخورهن از بچه هات و ن از حقوق و حقوقت هیچ ...

ممنون عزیزم 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
اصلااا ابدااااااا خونه و زمینت رو نده به شوهرت

میگه بفروش بیار اینجا بخر نصفشم بزن به نامم منم تا حالا چیزی نگفتم جون اگه نه میگفتم معلوم نبود چه بلاهایی سرم بیشتر ازاینا می اومد اما امروز صبح بهش گفتم من تصمیمی برای فروش ندارم اونم گفت پس من نمیخوامت 

از حرف دیگران میترسم جرات ندارم از ی طرفم مرخصی که برام گرفته اول ماه تموم میشه باید برم کار کارمو چ ...

بقیه نمیدونن باچه زالویی زندگی می‌کنی اونا زجر نمیکشن ازشون سو استفاده نمیشه تو خونه وزندگیم گرم وراحت خودشان نشستن هر کاری بکنی بازم برات حرف درمیارن پس بهتر ین تصمیم رو براخودت بگیر بدون توجه به حرف مردم در آخر سر تصمیم باخودته

میگه بفروش بیار اینجا بخر نصفشم بزن به نامم منم تا حالا چیزی نگفتم جون اگه نه میگفتم معلوم نبود چه ب ...

من با حرف اون کاربر موافقم این برای مالت نقشه کشیده

من از وکیل تو گروه وکلا مشورت گرفتم میگه هرچه زودتر برو اما شک داشتم میگفتم نکنه تصمیمم خوب نباشه در ...

این زندگی خواهرِ من برای شما جهنمه دور از جون زندگی نمیکنی بلکه داری مث مرده راه میری

آخه کتک و تحقیر و توهین تا کی؟

از مهریه ای ک عندالاستطاعه اس معلومه چ نامردی رو ب زندگیت راه دادی

کتک میخوری فحش میشنوی اونم پدری ک میگی جوون مرگ شده بعد زمین هم میخواد از چنگت بگیره

پس فردام لابد زمین رو ک بدی میخواد سرت هوو بیاره بعدم بگه تو ک مهریه نداری یا بمون کلفتی کن یا ناراضیی برو حونه مادرت ب سلامت

بقیه نمیدونن باچه زالویی زندگی می‌کنی اونا زجر نمیکشن ازشون سو استفاده نمیشه تو خونه وزندگیم گرم ورا ...

آره برمیدارم میرم پشت سزمم نگاه نمی‌کنم یعنی ی جوری میرم که باور نکنه. آخه همیشه سه سال التماسش کردم برای هرچیزی فکر میکنه ضعیفم