2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 224 پست
خیلی تند حرف زدی ولی حرفای خوبی بهم زدی بهم جرات بلند شدن دادی

تند حرف زدم تا ب خودت بیای جونتو عزت و اعتماد ب نفستو ب دست بیاری شهامت داشته باشه

مگه آدم چندبار ب دنیا میاد ک ی عمرشو بخواد حروم ی آدم روانی و نامرد کنه؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه چن بار میخای زندگی کنی ک اونم ب حرف مردم خرابش کنی دهن مردم همیشه باز حرفی دارن واسه گفتن برو مس ...

دیگه به ازدواج فکر نخواهم کرد بدم میاد از همه مردا. اگر برگردم خونه مادرم فقط عشق و حال میکنم خرید باشگاه و مهمونی 

خب چکار کنم اگرم بخوام طلاق بگیرم بچه هارو ازم میگیره اونوقت بچه های بدبختم از این بی کستر و بیچاره ...

هیچکس جز ی مادر غمخوار بچه نیس

از ی مشاور یا وکیل مشورت بگیر بهترین راه حل رو بذارن جلو پات 

آخه ی بارم جدا شدم حرف فامیل رو چکارکنم

هیچ وقت واسه حرف مردم زندگی نکن تو هر جور راه بری بپوشی ازت ایراد میگیرن ب این فک کن فقط قراره یبار زندگی کنی پ بهترین کار اینه جدا بشی حتی اگه تا آخر عمرت ازدواج نکنی بهتر از این ذلت هست همین الان اقدام کنی دیر شده 

میگه زمین رو بفروش بیار اینجا بخر درست بشم به نظرت درست میشه؟

خودشیفته مثل یه انگل وزالو هست براخودش میگه میتونن ازشما تغذیه کنه براهمی تورابطه هست باهات زمین بدی جونتم بدی عوض نمیشه مطمین باش 

حرف فامیلو بیخیال خودتم که خونه داری برو خودتو نجات بده فامیل مادوبارطلاق گرفته ولی سومین ازدواجش خوب شد خداروشکر

اگه زندگیم گل و بلبل بود شاید درکش نمیکردم ولی خب بعضی مردا واقعا غیرقابل تحملن شوهرخودم خانوادش منو باجادو ودعا کشوندن سرزندگیم الانم بایه بچه مجبورم به تحمل

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
هیچکس جز ی مادر غمخوار بچه نیساز ی مشاور یا وکیل مشورت بگیر بهترین راه حل رو بذارن جلو پات

اره واقعا درست میگی ممنون گلم 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
چون تو دوران طلاق خیلی حرفا پشتم زدن گفتم من که میخوام زندگی کنم مهریه چه دردمه بزار بنویسن قبل اون ...

مهریه حق مسلم هر زنه 

هم ن لحظه ک دیدی شوهرت داره مهریه رو می‌پیچونه باید متوجه میشدی این ریگی ب کفش داره خودش مشکل داره ن تو

هیچکس جز ی مادر غمخوار بچه نیساز ی مشاور یا وکیل مشورت بگیر بهترین راه حل رو بذارن جلو پات

من از وکیل تو گروه وکلا مشورت گرفتم میگه هرچه زودتر برو اما شک داشتم میگفتم نکنه تصمیمم خوب نباشه درست نباشه تااینکه حرفای شما خیلی بهم کمک کرد 

مهریه حق مسلم هر زنه هم ن لحظه ک دیدی شوهرت داره مهریه رو می‌پیچونه باید متوجه میشدی این ریگی ب کفش ...

میدونم دیگه کار از کار گذشته. میدونی از چی نگرانم میترسم طلاقم نده تو دادگاه ها بمونم ازم پول و زمین بخواد بخاطر طلاق