2777
2789
عنوان

دهه هفتادیای مجرد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 52 پست
مرسی عزیزم همچنینامیدوارم هرچی از خدا میخوای به دل مهربونت هدیه کنه❤️

همچنین گلم..لطف داری 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایولشهر دیگه یا شهر خودتون مستقلی

شهر دیگه

شهر خودم که مستقل حساب نمیشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
مدلای دیگم داریم کلاسیک خوبه؟؟😅😅😅

تجربه ندارم گلم

از با تجربه ها سوال کن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
از اونجایی که همیشه خواهان رسیدن به مراتب بهتر و بالاترم نیست و دارم سخت تلاش میکنم که چندسال بعد دق ...

میفهمم ولی متوجه نمیشم!!

حالا الان راضیی با نه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

درگیر ارشدم. روزگارم بد نیست میگذره شکر

خوبه ،چه رشته ای شرکت کردی

من روانشناسی ام ولی هنوز چیزی نخوندم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

حالا ما که متاهلیم خار داریم نیایم؟؟؟😁😁😁

نه بیا

ولی خب آدمای هم شرایط خودمو میخاستم بدونم چیکار میکنن

وگرنه دوستای متاهلمو در جریانم که سرگرم زندگی خودشونن

من ۲۷ سالمهتازه معلم شدم و شاغلفعلا بد نیسولی خب دلم همدم میخواد با این شغلم نمیشه رل زد سخت کرده بر ...

راحت باش از منطقه امنت بیا بیرون

حتما زود تر دست به کار شو که ۳۰ خبری نیس همه بی کیفیت از هیچی بهترن فقط

مجازی ام فعال باش

چقد خوشحالم به یه موقعیتی رسیدی 

با مجردی کنار اومدم دیگه هر کسی به دلم نمیشینه پس ترجیح میدم تنهایی رو ایی بد نیس شکر خدا میگذره تا ...

کارت چیه

چند سالته دقیقت

آره ادما ادایی شدن

خبرای خوبی نیست خواهر

تو که پسری چرا نباشه

الان که براشما هم فاله هم تماشا

شهر دیگهشهر خودم که مستقل حساب نمیشه

افرین ،خانواده اوکی بودن یا مخالفت کردن

به واسطه چی تونستی بری شهر دیگه؟

بمنم یاد بده

افرین ،خانواده اوکی بودن یا مخالفت کردنبه واسطه چی تونستی بری شهر دیگه؟بمنم یاد بده

من تک دخترم اینم بگم

من برا رسیدن به اهدافم از هیچ کوششی دست نمیکشم

البته دلیل ازدواج نکردنمم رسیدن به هدف هام بوده که با زندگی متاهلی هرگز بهشون نمیرسیدم چون دغدغه های زندگی بهم اجازه نمیداد