2777
2789
عنوان

خونم طبقه دوازدهمه میترسم

351 بازدید | 42 پست

وای کسی هس خونش طبقه بالا باش 

میترسم 

امروز یکی کف زلزلع بیاد میخوای چکار کنی یا برقم بره همراهش قشنگ ترس انداخت تو دلم 

کلا ویلایی زندگی کردم خونه پدری عادت ندارم

۱۲ طبقه چ خبره اکسیژن میرسه اون بالا

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قرار بود طبقه ۵ خونه بخرم،صابخونه گف نترس زلزله بیاد شما میرین رو سر پایینیا کسی هم بالا سر شما نیس

ولی خب نترس واقعا خدانکنه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

من عاشق طبقات بالام 

طبقه هشتم از 10 طبقه ام 

قبلا هم هیچ وقت تو خونه ی اپارتمانی زندگی نکردم 

نگران نباش زلزله یه طوری غافلگیر می کنه همون طبقه ی اولی هم نمی تونه فرار کنه دور از جون اتفاق بخواد بیافته میافته... بیخیال شو به اینجور چیزا فکر نکن

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

ترست طبیعیه

در مورد برق که اگه ساختمون خالی بود سوار آسانسور نشو 

زلزله بیاد هم عمر دست خداس کلا به خدا اعتماد کن

یه چرتی گفته

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا