2777
2789
عنوان

اگه غذاها هیچ ضرری نداشتن چیا میخوردین😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 68 پست
الان ۶۹ کیلویی؟هر دو ماهی یبار کله پاچه بخور طوری نمیشهبشرطی ک ورزش هم بکنی

الان ۶۷-۶۶ هستم 

چجوری بخورم وقتی همه اعضای خونه متنفرن ازش و وقتی میخورم با حالت بد و عوق نگام میکنن 

چهار ماه از سزارینم نسبتن گذشته سه ماه و نیم از هفته جدید میرم باشگاهههههه هورااااا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

عزیزم گوشت نقرس نمیاره کله پاچه هم چربیو نمی‌برم بالا هیچکی مثل من کله پاچه نمیخوره عاشقشم حتی شده س ...

کاش دوست من بودی باهم میرفتیم کله پزی

من اینقد دورو بریام بدشون میاد مجبورم سالی یکبار بخورم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش دوست من بودی باهم میرفتیم کله پزیمن اینقد دورو بریام بدشون میاد مجبورم سالی یکبار بخورم🥲

نههه خب خودت برو بخور 

من دکتر گفته بود شب قبل عمل از دوازده شب به بعد چیزی نخور و شام سبک بخور این جمله آخر رو نشنیده بودم رفتیم بیرون با شوهرم ساعت ۱۱/۳۰ شب کله پاچه خوردیم چقدرررم زیاد بود گفتم خوبه نیم ساعت هنوز وقت دارم😂😂😂

گفتم چه روشن فکر میگه هرروز بخور کله پاچه🤣🤣البته گوشت قرمز نسبتن هفته ای‌۵روز میخورم ولی‌زیاد و فر ...

کی میگه هر روز؟ البته هر روزه خوبه ها به شرطی که دل آدمو نزنه والا من پولشو داشتم حتما دو روز یه بار میخوردم

نههه خب خودت برو بخور من دکتر گفته بود شب قبل عمل از دوازده شب به بعد چیزی نخور و شام سبک بخور این ج ...

یاد سیندرلا افتادم تا نیمه شب وقت داشت🤣🤣🤣