2777
2789
عنوان

اگه غذاها هیچ ضرری نداشتن چیا میخوردین😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 69 پست
دهنت با این توصیف😂ریقو چرا من قدم حدود ۱۷۵ وزنم ۷۳

خب خوبی دگ چون قدمون بلنده وزن نشون نمیده کاملا ایده الی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب از بین اینا فقط نون خامه ای ضرر داره بقیه رو هر روز بخور

کله پاچه چربخ کالری بالا داره و کلسترول میبره بالا پس هم چربی خون میگیرم هم تناسب اندامم بهم میخوره

گوشت فراوون نقرس میاره و باعث بیماری میشه

غذای دریایی باعث ایجاد تیرویید میشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

کله پاچه چربخ کالری بالا داره و کلسترول میبره بالا پس هم چربی خون میگیرم هم تناسب اندامم بهم میخورهگ ...

الان ۶۹ کیلویی؟

هر دو ماهی یبار کله پاچه بخور طوری نمیشه

بشرطی ک ورزش هم بکنی

باورت نمیشه ولی اینایی که گفتی دوبرابر میخوردم چاق نمیشدم💔😂الان یادم افتاد حرص خوردم

دقیقا، منم خواستم بگم مگه چیه اینا😂چون خودم میخورم ولی دریغ از یه کیلو، هـــــــعی

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
کله پاچه رو یادم رفت وااای خدا

گفتم چه روشن فکر میگه هرروز بخور کله پاچه🤣🤣

البته گوشت قرمز نسبتن هفته ای‌۵روز میخورم ولی‌زیاد و فراوون نه یک وعده ناهار تو خورشت

غذای‌دریایی‌هم ماهی 

ماهی یک یا دوبار

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

کله پاچه چربخ کالری بالا داره و کلسترول میبره بالا پس هم چربی خون میگیرم هم تناسب اندامم بهم میخورهگ ...

عزیزم گوشت نقرس نمیاره کله پاچه هم چربیو نمی‌برم بالا هیچکی مثل من کله پاچه نمیخوره 

عاشقشم حتی شده ساعت ۱۱ شب خوردم چیزی که چربی رو بالا می‌بره نون کله پاچه هست و کلا قند