2777
2789

حالم داغووونه یکماهه خونه بابامم 😭😭😭😭

شوهرم معتاد شده خیلی اخلاقش بد شده بود کار نمیکرد تنبل شده بود منم زدم ب سیم اخر اومدم اینجا 

الانم پدر مادرم میگن نرو بمون طلاق بگیر 

دوتا داداش مجرد بداخلاق دارم ی خواهر نامزد دارم ک شاید بهم بزنه و کات کنه با نامزدش 

استقلال مالی ندارم پول ندارم اصلا و اصلا نمیتونم الان جدابشم

شوهرمم خوب بود خیلی عاشقم بود یهو زندگیم نابود شد 

درک داشت مهربون بود خوب بود 

خانوادش خیییییییلی بدن خیلی پستن الان نمیبرن ترکش بدن 

بنظرتون چکارکنم؟؟؟؟

بچه نداریم ۲۷سالمه اون ۳۲ 

خانما توروخدا کمکم کنیدددد😭😭😭😭😭😭😭😭

حالم بدددددده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بخای برگردی زندگی برات خیلی سخت میشه خیلی رنج ها داری که باید تحمل کنی شاید سالیان سال 

و شااااید ترک کنه و زندگیت خوب بشه ولی ممکنه باز برگرده به اعتیاد که باز زندگیت نابود میشه و اعتیاد چیزی نیس که ازش راحت گذشت چون هزار درجه اخلاق همسرت برمیگرده بخاطر اعتیاد و غیر قابل تحمل میشه 

اگه میتونی این چیزارو تحمل کنی برگرد 

نمیتونی جدا شو و دوباره ازدواج کن که تو خونه پدرتم اذیت نباشی 

اکه همسرت بقیه ی چیزاش خوبه پس تو شرایط سخت کنارش بمون و کمکش کن ترک کنه اینهمه آدم که پاک شدن وقتی شرایط خونه ی پدرت هم اوکی نیست برگردی مطمعنا بخاطر خلاص شدن از مشکلات مطلقی دوباره میخوای ازدواج کنی از کجا معلوم ازدواج بعدی بهتر باشه عاقلانه تصمیم بگیر