2777
2789
عنوان

متاهلا با شوهرم میخام اینکار کنم

275 بازدید | 17 پست

ما یه شب قبل یلدا خونه مامانم جمع شده بودیم و خاهرا و برادرا بودیم شوهرمم گفتم دعوتیم گف باشه میام اما اقا ساعت ۹ و نیم تشریف آوردند چون کار داشت خونه مادرش و داشت پمپ درست میکردن درخالیکه از صبح تعطیل بود میتونست انجام بده ....

منم خیلی ناراحت شدم که همیشه اینجوری میکنه و عین خیالش نیست حالا خاهرش تولد گرفته برا بچش خونه مادرشوهرم دعوتیم الان گف بریم گفتم من باید دوش بگیرم زوده .... گف میخای تلافی کنی گفتم اره من ۹ ونیم میام منو کسی دعوت نکرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین کار خوبی میکنی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

بابت دلخوری شب یلدا بهت حق میدم

اینم میپذیرم که سیاست زندگی ادما با هم متفاوته

اما کلا روش تلافی رو نمیپسندم

من اگر جای شما بودم،به موقع میرفتم و بعدش به شوهرم متذکر میشدم که میزبان انتظار داره مهموناش به موقع برن که بتونه به برنامه هاش برسه

اونم از لطف و محبت خودته واقعااما تا جایی که من میدونم،روش زور رو مردا جواب نمیده

خب چجوری بگم؟ و اینکه خواهرشوهرم یکبار با من حرف نزده دعوت کنه یا حالم بپرسه! 

هیچوقت زن وشوهراشتباهات یارفتارها روتلافی نمیکنند.مسائل روبایدعنوان کرد طوری صحبت کردفردمتوجه اشتباهش بشه.زن وشوهربایدمثل دودوست جداشدنی باشند همیشه پشت هم باشند.زندگی روباهم تلخ نکنیم.ازاخلاقهوحسن هابگیم

خب چجوری بگم؟ و اینکه خواهرشوهرم یکبار با من حرف نزده دعوت کنه یا حالم بپرسه!

میفهمم حست رو ها

منم دوس دارم که اگر سمت خونواده ی همسرم دعوت میشم،به من زنگ بزنن

ولی خوب نمیزنن.فامیل رو نمیگما.پدر و مادر و خواهر و برادر منظورمه 

منم دیدم واقعا کاری از دستم برنمیاد.به جای اینکه خودمو عذاب بدم یا به فکر اموزششون باشم،گفتم بیخیال.همسرم هم جزئی از منه دیگه.به همسرم میبخشم رفتارشونو

البته بازمممم میگم این مدل رفتار به رابطه ی خودت و شوهرتم خیلی بستگی داره

اما در مورد این مساله که بابتش دلخوری،چیزی که من از مردها فهمیدم اینه که اگر میخوای به خواستت در اسرع وقت برسی،اول اینکه باید قلق شوهرتو پیدا کنی

اکثر مردا از زورگویی‌بدشون میاد که اونم بخاطر ذاتشونه

همون حرف رو با مهربونی و حرفای قشنگ بهش بگی رو هوا قبول میکنه

مثلا همون شب یلدا میگفتی عزیزم کاش زودتر میومدی

همه منتظر مائن

یا برای امشب،زود میرفتی و یه دور دیگه متذکر میشدی که ادم باید هرجایی که دعوت میشه به موقع بره

کلا تا جایی که من اطرافم دیدم،شیوه ی درخواست مهربانانه و بدون زورگویی خیلی رو مردا جواب میده

خودم و اطرافیانم از این روش جواب گرفتیم