2777
2789
عنوان

یک جمله بگوآروم شم

70 بازدید | 10 پست

توبچگی مادرم مرد.تویک خانواده پرجمعیت پدرمم یک پیرمردمتعصب ازدواج کردیک زن بابا خدانشناس باورت نمیشه از تن من بچه یتیم درمیوردمیکرد تن دخترش😭ولی من توسختی خودموپاک بالااوردم به هیچ جنس مخالفی محلی ندادم..ازدواجم آقام یک مرد ایده ال بودفک میکردی پسرمحشریه ولی ازبعدعقدبیچارم کردهمش وهرروزقهر..میگف چراکارهای خالمونمیکنی چرالباسای مادرمو نمیشوری فحش مادربمن میداد..الانم جاری قبلیم فک جداشده رفته دعابراش نوشته هرچی خرج کردم فائده نداشت دیگه پول ندارم

چرا طلاق نمیگیری؟

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

جداشو خونه باباتم برنگرد بروسرکار شده ی زیرپله ای اجاره کنی بکن ولی نه بااین پفیوز بمون نه تواون خونه بابات برگرد

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی دلیل من ودخترمو اذیت وعذاب میده من مگه چکردم..من هرچی دعاوقرآن خوندم بی فائده بود..من مادرندارم خانوادمم همه سن بالان نه جایی نه کسی دارم..نمیدونم چکارکنم..بیشترازهمه ازخداناراحتم چرااینقدرسختی نصیبم کرد.چرایک دختردوساله باید یتیم شه حتماخدافکری کرده بود برام..چکارکنم آروم نمیشم از تنهایی وزندونی شدنم قلبم داره میپوکه

جداشو خونه باباتم برنگرد بروسرکار شده ی زیرپله ای اجاره کنی بکن ولی نه بااین پفیوز بمون نه تواون خون ...

ازهمون اول بعدعقدازش میترسیدم نمیدونم چراهنوزم میترسم

دخترم چی؟؟؟

چن سالشه؟

هر هفته دادگاه این اجازه رو میده ک بیاد پیشت و بزرگ هم شدمیاد پیدات میکنه

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
ازهمون اول بعدعقدازش میترسیدم نمیدونم چراهنوزم میترسم

ازدواجتون سنتی بوده؟گفتی تاحالاهم زدتت یانه؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪