اول گوشت گوسفندی یا گوساله رو ریز ریز خورد میکنی در حدی که قاشق میزنی تو خورش ۵یا۶تکه گوشت داخلش باشه.
بعد میریز تو قابلمه روغن میریزی و تفت میدی گوشت هارو
دوتا پیاز متوسط خلالی میکنی بهش اضافه میکنی و زردچوبه میزنی میزاری قشنگ تفت بخوره
دوقاشق رب گوجه هم میزنی قشنگ با مواد سرخ میکنی و آب میریزی میزاری گوشت نیم پز شه
وقتی گوشتت نیم پز شد خلال بادام مارک زاویه ازهمه بهتره وگرونتر که یکساعت قبل با آب و گلاب خیسوندی به خورش اضافه کن بزار قشنگ بپزه و خورشتت جا بیفته
دوتا لیمو عمانی هم بنداز همراه خلال
بعد که قشنگ پخت نمک اضافه کن و زرشک سیاه پاک شده که با روغن تفت دادی به خورش اضافه کن بزار زرشکت نرم شه و بپزه
برنجم که درست میکنی با روغن محلی درست کن محشر میشه کنار این خورش
اگه قلمه داری بندازی خب محشر میشه خورشتت