2777
2789

بعنوان یه مردی که قبلا ذستفروشی میکردم تا خرج دانشگام در بیاد باید بگم بهتون افتخار میکنم که یه دختر برای خودش اینکارو میکنه

کار عیب نبست خدا بزرگه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی مثلا

امتحان کن با ۲۰ ۳۰ تا

فروش رفت بیشترش کن

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
صبحانه؟؟؟من باشم نه اون همه جمعیت و مسائل بهداشتی و ویروس های جدیدلباس و اینا بیاری بهتر نیست؟یا خوا ...

آخه بچه کوچک دارم گفتم صبح زود تا خوابه دو ساعت برم و زود بیام، بعد از اون کسی نیست بچه رو نگه داره

آخه بچه کوچک دارم گفتم صبح زود تا خوابه دو ساعت برم و زود بیام، بعد از اون کسی نیست بچه رو نگه داره

اهان 

ان شالله کارت بگیره

میتونی پک درست کنی

دستکش دستت کن

اش درست کن

ی روز حلیم

ی روز شله زرد

تو مقدار کم

چای تی بگ قهوه نسکافه

همه رو لیوان کاغذی بزار