2777
2789
عنوان

دخترهایی که ازدواج کردین و خانواده پدرتون فقیر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 83 پست
عزیزم بخدا قیافه ام خوبه ولی بخا،ر وضع خانوادم و خونه زندگی مون خجالت خجالت میکشم اگر بخاطر این موضو ...

من یه دوستی دارم بنده خداها وضعیت مالی شون خیلی پایینه

ولی از بس اعتماد به نفس داره فک میکنه با اینکه من و خانوادم از نظر مالی خیلی بهتریم شوهرم در حد شوهر اون باید باشه!

اعتماد به نفس این جوریه عزیزم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اره فهمیدم ولی خب اشکال نداره که بیان خاستگاری بلاخره میبینن دیگه خوششون اومد یا پسندیدن ...البته م ...

میدونم چی میگی و چیزایی هستن که به جز پول مهم هستن ولی خب این حس له شدن غرور و کمبود واقعا بده. حتی بودن کسایی که ما از نظر تحصیلات و شخصیت و خانواده بهتر بودیم ولی بخاطر وضع مالی راه ندادیم

پزشک کوچولو🩺📚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل خود طرف نیست اصلا مشکل خانوادشه اینکه چی میگن چی فکر میکنن ۹۹ درصد استرس بخاطر خانواده طرفه نه ...

خود پسرع میاد خانوادش فعلا نمیاد

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
عزیزم بخدا قیافه ام خوبه ولی بخا،ر وضع خانوادم و خونه زندگی مون خجالت خجالت میکشم اگر بخاطر این موضو ...

اینکارو نکن گلم ...ولی خب بستگی داره به شرایطت .خودت چه جایگاه اجتماعی داری؟شهرستان زندگی میکنی یا یه شهر بزرگ ؟

توی شهرستان خانواده هاا نمی پسندن همچین شرایطی رو  بدبختانه.دیدم که میگم 

اما خب تو شهرای بزرگ فرصت آشنایی افراد با هم بیشتره😁

ما خیلی وضع مالیمون بهتر از عروس هامونه 

ی داداشم ۲۴ ساعت منت میذاره 

ی داداشم همه امکاناتی برای زنش فراهم کرده

اون داداشم ک هی منت میذاشت زنش مهریش گذاشت اجرا بعد اون دیکه درست شد و هیچی بهش نمیگه و باعث شد اوکی شن

اگر هم میخواهین اوکی بدین ب هیچ عنوان با مهریه کم نرین با خانواده وضع عالی البته مهریه زن داداش های منم ۳۰۰ یا ۴۰۰ تا هست 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
من اصلا حرفم ازدواجشون نیس میگم که هر کسی بخت و اقبالی دارهمنظور رفتار اون شخص بعد رسیدن به پوله

عزیزم من خودم تحصیل کرده هستم شاعلم قیافممم خوبه 

اینجور نگو بهرحال هرکسی قراره زندگی کنه قرار نیست تا ابد تو بدبختی باشخ

خدا براش اونطور خواسته

هیچ کسم خانواده شو خودش انتخاب نکرده

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

اسی اعتماد به نفستو بالا ببر

اصلا مهم نیس میبینن خواستن قبول میکنن. تو اقوام دختره پدرش معتاد و خونشون ۶۰ متر. الان به دیگران فخرفروشی میکنه و گذشتس یادش رفته. فقط طلا میخره و به بقیه اهمیت نمیده 

شوهرمن که تک پسر و پولدار بود ما زندگیمون درب و داغون

تاحالا کوچیکترین تحقیری نکرده تازه میگه همینشم خیلیا ندارن 

اگه بخاد تحقیرت کنه نمیگیرتت کلا 

اگه دوستت داشته باشه این چیزا براش مهم نیس

هر بژی کورد
اره فهمیدم ولی خب اشکال نداره که بیان خاستگاری بلاخره میبینن دیگه خوششون اومد یا پسندیدن ...البته م ...

خواهرو برادرام فقیر نیستن اونام تحصیل کردن معمولی هستن

ولی وضع زندگی بابام بده یعنی خونه هامون قدیمی و بده

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
اشتباهه اگه با کسی بخوای ازدواج کنی که مثل خودت باشه ازدواج نکنی بدون دغدغه خونه بمونی که بهتره آدم ...

آدم ازدواج می‌کنه که همدم و شریکی داشته باشه و باهاش یه خونواده مستقل تشکیل بده، که معمولاً شامل بچه هم میشه

من اگر مرد بودم می‌فهمیدم خانمی که بهش علاقه دارم باورش اینه قیدشو می‌زدم 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

اعتماد به نفس داشته باشید و به اعضای خانواده احترام بگذارید تا اونها هم همین طوری رفتار کنند.. شاید فقیر باشید مطمئنا آدم های بزرگواری هستید و این رو نمیشه هر جایی پیدا کرد اونیکه میاد خواستگاری .موقعیت مالیتون رو میدونه صد در صد .حرفی از این بابت و اینکه تفاوت دارید نزنید که باعث سواستفاده نشه.

عزیزم من خودم تحصیل کرده هستم شاعلم قیافممم خوبه اینجور نگو بهرحال هرکسی قراره زندگی کنه قرار نیست ت ...

عزیزم مگه من راجع به ازدواجش چیزی گفتم؟ 

گفتم هر کسی بخت و اقبالی داره

من رفتارشو میگم